Loading ...

Job content

H&D on ollut Suomen markkinoille nyt reilut kaksi vuotta, ja alku on ollut vauhdikas. Kasvun jatkuessa etsimme lisävahvistusta talousosastollemme vakituiseen työsuhteeseen.

Taloustiimimme on pieni, ja roolissasi tulet saamaan vastuullesi taloushallinnon tehtäviä monipuolisesti. Tulet vastaamaan myynti- ja ostoreskontran hoidosta, kirjanpidosta, kuukausi-ilmoituksista sekä avustavista budjetoinnin ja raportoinnin tehtävistä. Pääset myös osallistumaan taloushallinnon prosessien ja raportoinnin kehittämiseen sekä tilinpäätöksen laadintaan. Roolissasi tulet tekemään tiivistä yhteistyötä talouspäällikkömme kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän rennossa työilmapiirissä. Meillä töitä tehdään rautaisella ammattitaidolla, intohimoisella asenteella ja tosissaan, mutta silti hymy huulilla. Toiminnanohjausjärjestelmämme on SAP. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, ja käytössämme on joustava hybridityönteon malli mahdollistaen myös etätyöskentelyn. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. osittaisella lounasedulla, kulttuuri- ja liikuntaedulla, kattavalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, sekä sairaskuluvakuutuksella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sekä alan koulutusta. Tunnet taloushallinnon olevan sinun alasi, ja haluat päästä työskentelemään nuoreen ja ketterään organisaatioon. Toivomme sinulta hyvää kirjanpidon osaamista, numerotarkkuutta, sekä oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Haluatko kysyä tehtävästä lisää? Talouspäällikkömme Kai Fröjd vastaa mielellään kysymyksiisi. kai.frojd@hoberg-driesch.fi / 040- 512 77 59. Soittoajat 16.11 klo 12-14,
22.11 klo 15-17, tai 2.12 klo 9-11.

WWW-osoite:https://www.hoberg-driesch.fi
Yhteystiedot:Fröjd, Kai, kai.frojd@hoberg-driesch.fi
Työpaikan osoite:Koulukatu 9 B, 90100 OULU
Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:07.12.2022 klo 16:00
Jätä hakemus:Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@hoberg-driesch.fi viimeistään 7.12.2022
Ilmoitus jätetty:28.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11728156

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Hoberg & Driesch Finland Oy
Oulu
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 28.11.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...