Advanced Buyer, Bufab Finland Oy

ValueSource Partners Oy

View: 175

Update day: 05-12-2023

Location: Kerava Uusimaa

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Haemme asiakkaallemme Bufab Finland Oy:lle hankinnan ammattilaista Advanced Buyer tehtävään Keravalle.

Tehtävässä vastuullesi kuuluvat toimittajahaut, tarjouspyynnöt, kilpailutukset, hintaneuvottelut ja toimittajavalinnat kansainvälisessä ympäristössä C-Parts-osien (mm. kiinnikkeet ja erityisosat, kuten ruuvit, mutterit, sähkökomponentit, koneistetut osat, sorvatut osat, magneetit, muoviosat ja kumiosat) osalta.Toimit tiiviissä yhteistyössä Bufabin globaalin hankinnan ja ostotiimien kanssa. Tässä tehtävässä mahdollisuus myös kehittyä laajempiin hankinnan vastuisiin Bufabin globaalissa organisaatiossa.

Tehtävissä tarvitset:

- Aiempaa hankinnan kokemusta kansainvälisessä ympäristössä yli kolmen vuoden ajalta

- Kokemusta ja ymmärrystä neuvotteluista ja sopimustekniikasta

- Kokemusta tilaus-toimitusprosesseista ja oston/hankinnan työkaluista

- Kyvykkyyttä sujuvaan Excelin käyttöön, Power BI:n hallinta katsotaan eduksi

- Teknisten kuvien lukutaitoa ja kyvykkyyttä kuvien perusteella kustannusrakenteiden määrittämiseen

- Yrittäjähenkistä asennetta, oma-aloitteisuutta, itsenäistä otetta ja ongelmanratkaisukykyä

- Nopeaa oppimiskykyä ja priorisointitaitoja

- Tiimipelaajan taitoja - tietysti

- Myös hyviä kommunikointi-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

- Suomen ja englannin kielen sujuvat taidot

- Koulutustaustan, joka voi olla tekninen tai kaupallinen

Advanced Buyer tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toimit suorassa työsuhteessa Bufab Finland Oy:n kanssa.

Pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi meille alla olevan linkin tai verkkosivujemme www.values.fi/rekrytointi kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, kokemuksestasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva kyseisiin tehtäviin. Lisää hakemukseesi myös mahdollinen palkkatoivomuksesi, englanninkielinen CV:si ja suosittelijasi. Haastatteluja teemme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Tiedusteluihin vastaa Suvi Pekkinen, sähköpostitse rekrytointi@values.fi tai puhelimitse 040 7677 265.

Bufabin liiketoiminnan ytimessä ovat omistautuminen, nopeus ja luottamus. Bufab toimittaa ratkaisuja, ei vain tuotteita. Bufab tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen toimitusketjun C-osien hankintaan, logistiikkaan ja laadunhallintaan. Bufab panostaa vahvoihin ja henkilökohtaisiin suhteisiin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Yli 40 vuoden ajan Bufab on toiminut asiantuntevana ja luotettavavana kumppanina yli kymmenelle tuhannelle valmistavan teollisuuden asiakkaalle Suomessa ja maailmalla. Bufabin tiimi on jo yli tuhatpäinen ja Bufabilaisia on jo yli 25 maassa. Bufabin toimintaa ohjaavat mm. Laatujärjestelmä ISO 9001:2015 ja Ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015.

Lisätietoa: www.bufab.com, https://www.youtube.com/watch?v=LrB0V54aJnM

ValueSource Partners Oy. Ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tarjoamme hankinnat kokonaispalveluna (Procurement as a Service). Palvelumme kattaa hankinnan ammattilaiset, prosessit ja digitaaliset työkalut. Asiakkaamme voivat täysillä keskittyä liiketoiminnan johtamiseen, me hoidamme hankinnat ja operatiivisen ostamisen - aina ammattimaisesti ja tuloksellisesti. Työntekijämme muodostavat Hankinnan Huippujengin, joka kehittyy kovaa vauhtia alan johtavaksi toimijaksi. Toimintamme kattaa koko Suomen ja tukikohtamme sijaitsevat tällä hetkellä Turussa, Jyväskylässä ja Tallinnassa. Tutustu meihin: www.values.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...