Loading ...

Job content

Asiakaspalvelija Kotipizzaan

Hei juuri sinä!

Me etsimme Nurmijärvelle Myllykukkoon iloisen ja reippaan asenteen omaavaa asiakaspalvelijaa.

Mistä on kyse?

Työnkuvaan kuuluvat erilaiset työt kuten kassatyöskentely asiakaspalvelu keittiötyöt ja siisteyden ylläpito. Työhön tarjotaan kattava perehdytys joten tehtävässä menestyäksesi et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Työ on kokoaikainen (112 5h / 3 viikkoa) mutta myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia jos se sopii tilanteeseesi paremmin. Eduksesi luemme hygieniapassin sekä joustavuuden työaikojen suhteen. Jätäthän hakemuksesi viipymättä sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa sinä huippuasenteella varustettu tekijätyyppi kehittymään rautaiseksi asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Kuinka haen Carrotille?

Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin jättänyt hakemuksen Carrotille voit hakemuslomakkeen kautta myös kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja päivittää aiempaa hakemuspohjaasi hakeaksesi tähän työpaikkaan. Carrotille työhakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa ja olemme yhteydessä kaikkiin työhakemuksen jättäneisiin. Kartoitamme osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä koko elämän mittaisia urapolkuja!

Tarvittaessa lisätietoja tästä työpaikasta saat soittamalla Jonne Perolalle numeroon 040 090 7073 ark. klo 9-11.

Muissa yleisissä työnhakuun tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä tavoitat meidät chatista osoitteesta http://www.carrot.fi (ark. klo 8-16).

Nähdään Carrotilla!

Carrot on nopea välittävä ja vastuullinen työelämän kumppani jonka tärkeimpänä tavoitteena on olla luomassa hyvää työelämää kaikille. Tarjoamme valtakunnallisesti henkilöstövuokraus- rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita sekä toimimme strategisena HR-kumppanina asiakkaillemme. Carrot on toiminut vuodesta 1998 ja pääomistajana on Panostaja Oyj.

Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja kauttamme pääset kehittymään urapolullasi! Meille on erityisen tärkeää että viihdyt työssäsi. Yhteisenä päämääränämme on löytää Sinulle koulutustasi ja kokemustasi vastaava toiveidesi mukainen mielekäs työ. Meillä on jatkuvasti avoinna useita erilaisia työtehtäviä lyhyempikestoisista pidempiaikaisiin sekä vakituisiin työtehtäviin.

Carrot - Muuttuvan työelämän asiantuntija
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...