Loading ...

Job content

Tule osaksi erinomaista asiakaskokemusta Telian väreissä ja Rainmakerin riveissä.

Sinä joka olet tai haluat olla asiakaskohtaamisten ammattilainen, meillä on sinulle tehtävä, jossa onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni. Rainmaker tarjoaa sinulle puitteet ja Telia valtakunnan tunnetuimmat tuotteet.

MITÄ TYÖ PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Telian asiakaspalvelijana pääset luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia myynnillisen asiakaspalvelun parissa ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi. Tätä saat toteuttaa itsenäisellä otteella, mutta tietenkin myös hyvän työporukan ympäröimänä. Työkulttuurimme on itseohjautuva ja työntekijöiden mielestä meillä on erittäin hyvä ilmapiiri!

Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimen, sähköpostin ja chatin kautta, mikä myös varmistaa työn monipuolisuuden. Työ alkaa kaksi viikkoa kestävällä palkallisella koulutusjaksolla.

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavat työajat
  • Kattavan perehdytyksen
  • Mahdollisuuden työskennellä itseohjautuvasti


Toivomme sinulta:

  • Hyvää ilmaisutaitoa, niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • Myynnillistä otetta
  • Oppimishalukkuutta ja sinnikästä asennetta
  • Kykyä tarttua toimeen


RAINMAKER TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä ja me teemme töitä sen eteen, että ihmiset voisivat rakastaa työtään.

Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800. Meille ihmisten hyvinvointi, osaaminen ja kehitys ovat kaikkein tärkeimmät asiat sekä menestyksemme ydin.

Tutustu työyhteisöömme Facebookissa ja Instagramissa: https://www.facebook.com/Rainm... https://www.instagram.com/rain... (https://www.instagram.com/rainmaker_customer_experiences/)

MITÄ SINUN TULISI VIELÄ TIETÄÄ?

Telian tiimissä ihmiset työskentelevät 18-37,5 tuntia viikossa, riippuen yksilökohtaisista toiveista ja tilausmääristä ja työstä maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa ja myyntisuoriutumisesta saa myös lisäansioita.

KANNATTAA HAKEA HETI!

Voi jättää meille hakemuksesi kohdasta "Hae työpaikkaa". Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijan Tanja Heiskasen puoleen. Hänet saat kätevästi kiinni Whatsappilla tai soittamalla numerosta 040 714 7995.

Paikkakunta: Jyväskylä
Aloitus: loppuvuodesta 2021
Palkka: 12,15/h + provisiot
Osoite: Itä-päijänteentie 55, Jyväskylä
Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...