Asiakasvastaava, Tulokset Liikkuu Oy

Tulokset liikkuu Oy

View: 105

Update day: 06-11-2023

Location: Turku Southwest Finland

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Tulokset Liikkuu on myyntiin keskittyvä kasvuyritys, eli talon sisältä löytyy B2C-projekteja, yritysmyyntiä sekä buukkaus projekteja. Tehdään siis raakaa myyntityötä huumoria unohtamatta. Yrityksemme missio on yksinkertainen: Luoda paras mahdollinen myyntialan työpaikka, sekä vaikuttaa positiivisesti koko alaan, sillä kun me tarjoamme parempaa, on muiden seurattava perässä!

Työpäivä lähtee käyntiin yhteisen aamupalan äärellä, jonka jälkeen siirrytään aamupalaverin pariin lämmin kahvikuppi kädessä. Palaverissa valmistaudutaan tulevaan päivään ja luodaan myynnilliset tavoitteet tiimille sekä pelaajille. Tämän jälkee napataan luurit päähän ja lähetään kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat tilanneet ennen yhtä tai useampaa terveystuotetta, eli he ovat jo lähtökohtaisesti kiinnostuneita kyseisistä tuotteista!

Nykyasiakkaidelle myyntiä Turussa! Arsenaalistamme löytyy lukuisia tuotteita jotka ovat eri hintaisia asiakkaalle, joten provisiollinen osuus riippuu myös myydystä tuotteesta. Tyypillisesti myyjän tuntiansio pyörii 15-35€ välillä ja tähänhän sinä pystyt itse vaikuttamaan! Haluamme kuitenkin tarjota myyntityötä ilman riskejä, jonka vuoksi kaikki saavat takuupalkan. Toisin sanoen, emme aseta palkkakattoa, eli vain taivas on rajana, mutta pohjapalkan takaamme turvaksesi!

Jokaiselle taloon työllistyneelle valmennetaan meidän tapa myydä, tällä tavalla varmistetaan että koko henkilöstö puhuu samaa kieltä kaupanteosta, oli työtehtävä mikä tahansa. Nykyasiakkaiden hoitoon vaadimme aiempaa myyntikokemusta, mutta myyntityyli/tapa on vapaa. Mikäli sinulla on entuudestaan kokemusta terveystuote myynnistä, niin katsomme sen eduksesi.

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?
Työpäivä alkaa tiimipalaverista 08:45 ja 09:00 alkaen aloitetaan asiakastyöskentely ja päivä päättyy 16:30! Meillä tärkeitä arvoja ovat: LAATU-FIILIS-TULOS. Eli ei kahta ilman kolmatta ja koska panostamme erilaisten kisojen ja pelien kautta nimenomaan fiilikseen, voimme luvata että asiakkaiden kohtaaminen ei ole vakavaa puurtamista!

Toimisto on Turun ydinkeskustassa, eli helppo kulkea esimerkiksi julkisilla, ja kaikki palvelut ruokapaikoista kauppoihin on käden ulottuvilla.

SINULTA ODOTAMME
Aiempaa kokemusta myynnistä sekä positiivista asennetta työntekoon, sillä vaikka kokemuksen tuomalla varmuudella on merkitystä seuraava kauppa kilahtaa aina asenteella sisään. Halua ja kykyä oppia uutta, uudessa tuotteessa on aina muutama uusi niksi opittavana ja kehitys tekee työnteosta myös aina hauskempaa.

Tärkeää on myös, että sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta, pelisilmää, positiivista asennetta sekä hyvät vuorovaikutustaidot, näitä tarvitaan niin avokonttorissa kuin asiakaskohtaamisissa. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä arvostamme nälkää eli halua päästä 20 kaupan kerhoon ja siitä ylitse! (20 kauppaa päivässä = huppari)

HAKEMINEN
Jätä avoin hakemus tulemaan rullaamalla sivun alas ja painamalla "Hae työpaikkaa" painikkeesta, niin otamme yhteyttä sinuun heti seuraavana arkipäivänä. Palkkauksia teemme heti kun sopiva tekijä löytyy, joten olethan nopea! Lopulliset päätökset tehdään aina haastattelujen perusteella, jotta saamme palkattua oikean henkilön oikeaan asemaan.

Yhteystiedot:Paina "Hae työpaikkaa" joka ohjaa sinut työnhakusivulle, jätä yhteystiesoi niin olemme yhteydessä seuraavana arkipäivänä!
Työpaikan osoite:Kristiinankatu 5 B 9, 20100 Turku
Työ alkaa:Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:16.10.2023 09:00
Jätä hakemus:http://rekrytointi.tuloksetliikkuu.fi
Ilmoitus jätetty:09.10.2023 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:6c8addef-3115-463e-8191-96606d56aca4

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Tulokset liikkuu Oy
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.10.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...