Asiakkuusneuvoja

OP Financial Group

View: 83

Update day: 14-11-2023

Location: Hämeenlinna Kanta-Häme

Category: Other

Industry: IT Services IT Consulting Banking Insurance

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Päijät-Hämeen ja Etelä-Hämeen Osuuspankit yhdistyvät OP Hämeeksi 1.1.2024. Kahden tasavahvan pankin yhdistymisellä pystymme kohdistamaan enemmän voimavarojamme asiakkaidemme palveluun sekä muuttuviin tarpeisiin. Paikallisuus, toimialueemme elinvoimaisuus ja yhdessä menestyminen ovat keskiössä jatkossakin kaikessa toiminnassamme Hämeen yhteisessä pankissa. Palvelemme asiakkaitamme noin 250 ammattilaisen voimin. Meidät tavoittaa joustavasti verkossa, puhelimitse sekä seitsemässä konttorissamme; Hattulassa, Heinolassa, Hämeenlinnassa, Iitissä, Lahdessa, Lopella ja Riihimäellä.

Haemme nyt uuteen OP Hämeeseen Päivittäispalveluiden tiimiin kahta asiakkuusneuvojaa.

Työnkuvaasi asiakkuusneuvojana kuuluvat erilaiset kuolinpesäasioiden hoitaminen sekä yksikkömme toimihenkilöiden neuvonta kuolinpesäasioissa. Kohtaat kuolinpesäasiakkaita ajanvarauksella monikanavaisesti. Pääset rakentamaan ja suunnittelemaan ”Tapa kohdata kuolinpesäasiakas ”- toimintamalliamme. Tarjoamme tässä tehtävässä mahdollisuuden kasvaa pankkimme asiantuntijaksi. Tehtävä on vakituinen ja toinen tehtävä sijoittuu Hämeenlinnan ja toinen Lahden konttorille.

Odotamme sinulta

Työssä menestyminen edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä selkeään ilmaisuun niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Odotamme hakijalta itsenäistä ja vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtehtävässä korostuu halu ja kyky omaksua uusia asioita ja hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia. Osaamisesi karttumisen myötä tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa.

Haluat antaa niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaille hyvän asiakaskokemuksia varmistaen, että heillä on tarvittava tieto asian hoitamiseksi tai edistämiseksi. Organisoit ja aikataulutat omaa tekemistäsi tehokkaasti, sopeudut nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja haluat kehittää itseäsi. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa. Tehtävässä saat hyvät mahdollisuudet kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla osaavien ihmisten ympäröimänä Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri mahdollistavat sparrailun, jatkuvan uuden oppimisen sekä onnistumiset. Haluamme pitää huolen osaajistamme, työssä jaksamiseen panostamme mm. mahdollisuudella liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen ja vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. Työntekijänämme saat luonnollisesti käyttöösi myös muut pankkimme ja koko OP Ryhmän mittavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Rantapelkonen p. 010 254 9044 tai sähköpostitse sirpa.rantapelkonen@op.fi. Sirpan tavoittaa parhaiten perjantaina 20.10. klo 10–11 sekä tiistaina 31.10. klo 1130-1230.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 5.11.2023 osoitteessa op-careers.fi, haluamme kuulla sinusta ja motivaatiostasi!

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Ryhmä on yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta arvostava työyhteisö. Kannustamme kaikenlaisia henkilöitä hakemaan meille töihin ja toivotamme tervetulleiksi sukupuoli-identiteetit, eri-ikäiset sekä kulttuuri- ja vähemmistöryhmät.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, yksi finanssialan houkuttelevimmista työnantajista Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 13 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OPsta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 
Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...