ASO- ja vuokra-asuntojen myyntineuvottelija

TA-Asumisoikeus Oy

View: 111

Update day: 09-11-2023

Location: Lahti Päijänne Tavastia

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Haaveiletko työstä, jossa pääset tekemään töitä vakavaraisessa kiinteistöalan yrityksessä asuntojen myynnin ja asiakaspalvelun parissa? Onko sinulle hyvän asiakaskokemuksen luominen lähellä sydäntä? Etsitkö uutta työtä, jossa pääset osaksi mukavaa työporukkaa? Jos tämä kuulostaa ihan sinulta, lue alta lisää ja hae!

Haemme nyt Lahden toimipisteeseen kahta asiakaspalveluhenkistä

MYYNTINEUVOTTELIJAA

osaksi ammattitaitoista 8-hengen kiinteistötiimiä vakituiseen ja määräaikaiseen (kesä 2024 saakka) työsuhteeseen. Myyntineuvottelijan tehtäviin kuuluvat Lahden alueella sijaitsevien sekä rakenteilla olevien asumisoikeusasuntojemme myynti ja markkinointi sekä lisäksi myös vuokra-asuntojemme vuokraus. Hoidat myös tarvittaessa yleisiä toimistotöitä.

Onnistut tehtävässä näillä taidoilla

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomin tai vuokranvälittäjän tutkintoa. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet jo kerryttänyt kokemusta myynnistä ja kiinteistöalasta tai olet urasi alussa oleva innostunut osaaja. Työskentelet itsenäisesti, ajattelet ratkaisukeskeisesti ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja joustava asenne työhön. Microsoft Office ja muiden ohjelmien käyttö on sinulle tuttua. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti englanniksi ja arvostamme myös ruotsin kielen taitoa. Asuntoesittelyitä varten tarvitset ajokortin.

Vakavarainen työnantaja ja parhaat työkaverit

Tarjoamme sinulle valtakunnallisen yrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Käytössäsi on konsernimme useat henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus ja lounasetu. Työskentelemme hybridimallilla. Työyhteisömme on rento ja innostunut, ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia. Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvä tiimihenki ovat meille tärkeitä!

Yksi tehtävistä on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen määräaikainen kesään 2024 saakka. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja toimistopäällikkö Sari Mäenpää p. 045 7734 3809 to 12.10. klo 13.00-14.00 tai ma 16.10. klo 11.00-12.00.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen nettisivujemme hakulinkin kautta viimeistään pe 20.10.2023. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Meistä

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja yli 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1000 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Käy myös tutustumassa https://www.youtube.com/playlist?list=PLg0rC0N4ngnuszKImEKKnRHiqxrseAOaD tai https://www.tiktok.com/@ta_yhtiot.

https://www.youtube.com/watch?v=QiZpUc9r1fY

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja yli 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1000 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta. Käy myös tutustumassa YouTube-videoihimme tai TikTokiin.

Yhteystiedot:Sari Mäenpää [email protected]
Työpaikan osoite:Erkonkatu 9, 15110 Lahti
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:20.10.2023 20:59
Jätä hakemus:https://ta.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=415&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty:09.10.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:fcb2e118-58cd-4567-b58b-885054d5b4c8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


TA-Asumisoikeus Oy
Lahti
Päijät-Häme
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.10.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 24-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...