Asumisohjaaja

Vantaan kaupunki

View: 136

Update day: 14-02-2024

Location: Vantaa Uusimaa

Category: Consulting / Customer Service

Industry:

Loading ...

Job content

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan Asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 25.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Haemme Länsi-Vantaan Ikääntyneiden Asiakasohjausyksikköön asumisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 25.10.2021-31.12.2021. Toimistomme sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä. Työtehtävissä voit hyödyntää joustavasti Tikkurilan toimistoamme sekä etätyömahdollisuutta.

Gerontologisen asuttamisen tiimi työskentelee asunnottomien ja asunnottomuusuhan alla olevien ikäihmisten parissa koko Vantaan alueella. Tiimi tekee ensiarvioita asiakkaiden asumisen tilanteesta sekä ohjaa ja neuvoo asiakkaita tarvittavien palvelujen piiriin. Tiimissä työskentelee kaksi asumisohjaajaa ja kaksi erityissosiaaliohjaajaa. Asumisohjaajien tehtäviin kuuluu konsultointi ja verkostoyhteistyö asumisen asioissa sekä asiakastyöskentelyä asiakkaan tarpeiden pohjalta laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Asumisohjaaja koordinoi asiakkaiden muuttoprosessit ja huolehtii aikataulutuksen lisäksi siitä, että kaikki muuttoon liittyvät viralliset toimet hoituvat ajallaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointia ja asumisen suunnitelmien laatimista Apottiin. Asumisohjaajien tuki on aina määräaikaista ja suunnitelmallista.Tehtävässä painottuu päihde- ja mielenterveystaustaiset asiakkaat, joten näiden asiakasryhmien kanssa aiemmasta työskentelystä on hyötyä asumisohjaajan tehtävässä. Asumisohjaajana pääset hyödyntämään koulutustasi ja työkokemustasi laaja-alaisesti ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta sekä kehittää uusia toimintatapoja.

Työyhteisöissämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin; tarjoamme vakituisen työpisteen, hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi sekä etätyömahdollisuuden työtehtävien sen salliessa. Työntekoamme on tukemassa oma työhyvinvointiryhmä ja säännölliset kehittämispäivät. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Työ vaatii hyviä vuorovaikutus-, verkostotyö- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reflektiiviseen työskentelyotteeseen ja kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja palvelujen vaikuttavuutta. Odotamme sinulta asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniorineuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä, vastata kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Asiakasohjauksen moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, asumisohjaajia ja toimistosihteereitä. Erityissosiaaliohjaaja toimii moniammatillisessa tiimissä asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa pohjalta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Luemme eduksi:Apotti-käyttökokemuksen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus:2494,54
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat:Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä:1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö:Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto:Työsuhde

Työaika:38 h 15 min/viikko yleistyöaika, liukumalla


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Savolainen Pauliina

0438256376

pauliina.savolainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.


Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...