Asumispalvelujen esimies

Vantaan kaupunki

View: 182

Update day: 19-02-2024

Location: Vantaa Uusimaa

Category: Legal / Contracts

Industry:

Loading ...

Job content

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen palvelutalo

Ruukkukuja 7, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.11.2021 tai sopimuksen mukaan -

Etsimme rohkeaa, innostunutta ja erityisesti ikäihmisten palveluasumiseen sekä kotihoitoon rinnastettavan palvelutalotoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta lähiesimiestä vakituiseen virkaan Myyrmäen vanhustenkeskuksen palvelutaloon. Myyrmäen vanhustenkeskuksen palvelutalossa on 44 asuntoa, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisille ottaen huomioon liikuntarajoitteet. Lisäksi Myyrmäen vanhustenkeskuksessa on neljä tehostetun palveluasumisen yksikköä (25 asukasta jokaisessa kerroksessa) ja talossa toimii myös 55 paikkainen Kuntoutus- ja arviointiyksikkö.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten asumispalveluista, vanhus- sekä esimiestyöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa stressin- ja paineensietokykyä ja halua toimia palvelevan johtamisen periaatteiden mukaisesti sekä rohkeaa kehittämisasennetta. Esimiehenä vastaat yksikkösi henkilöstöhallinnosta, talouden suunnittelusta, toteutumisesta ja seurannasta sekä näyttöön perustuvan hoitotyön johtamisesta. Kehittämistyötä teet yhteistyössä Vantaan erityisasumisen johdon, esimieskollegoiden ja henkilöstön kanssa tavoitteena kehittää uusia toimintamalleja. Työskentelet mielelläsi myös yhteistyössä asukkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, osaavan ja kehittyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Kysy ihmeessä lisää, jos kiinnostuit! Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Tehtävän aloituksen ajankohta on sovittavissa joustavasti.

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa Vantaan erityisasumiseen sosiaalisen median kautta:
  • Twitterissä @ HyvaVantaa , @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instragramissa @ vanhustenvantaa
  • Blogissamme https://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 8§ tai 559/1994 5§ mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3222,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Asumispalvelujen päällikkö

Turunen Ritva

050 3122014

ritva.turunen@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Asumispalvelujen päällikkö

Randelin Pirjo

040 5795780

pirjo.randelin@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...