Loading ...

Job content

Hei autoalan osaaja, tai sellaiseksi pyrkivä! Nyt on tarjolla huippupaikkoja AUTONASENTAJANA huoltokorjaamossa Hämeenlinnassa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme huoltokorjaamoon henkilöautojen huolto- ja korjaustiimiin AUTONASENTAJIA Hämeenlinnaan! Työ on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia auto- ja korjaamoalan työtehtäviä autojen korjaamisen ja huoltamisen parissa, sekä oman mielenkiintosi mukaan työhösi voi kuulua perushuoltojen lisäksi vaativiakin moottorikorjauksia ja vikadiagnosointia!

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella uusissa ja hienoissa toimitiloissa, ja työssä käytössäsi on uusimmat työkalut ja testerit! Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-17 välille, ja viikonloput aina vapaalla!

Voit olla vasta uraansa aloitteleva autonasentaja, tai jo kokenut konkari, sillä meillä tärkeintä on positiivinen asenne työntekoon ja halu kehittyä alalla. Jos tunnistit itsesi tästä, niin me haluamme kuulla juuri sinusta! Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai [email protected]
ma-pe päivätyö

Yhteystiedot:Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai [email protected]
Työpaikan osoite:13130 Hämeenlinna
Palkkaus:Sopimuksen/kokemuksen mukaan
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:06.11.2023 21:59
Jätä hakemus:https://taytto.fi/autonasentajia-huoltokorjaamoon-hameenlinnaan/
Ilmoitus jätetty:04.10.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:68565406-8ef3-4f17-acfe-bdebbadc438e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Täyttö Oy
Hämeenlinna
Kanta-Häme
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...