Loading ...

Job content

Määräaikainen työsuhde, Nuoret 16-17 -vuotiaat kesätyöntekijät

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso, Pohjoinen Nuorisotyö, Maunulan Nuorisotyöyksikkö

Työavain: KUVA-03-64-23
Haku Päättyy: 27.02.2023 klo 16:00
Palkka: 1100 €/kk
Palvelussuhde: 5.6.2023 - 4.7.2023
Työpaikan osoite: Metsäpurontie 4, 00630

Haemme kahta avustavaa nuoriso-ohjaajaa Maunulan Nuorisotalon kesätoimintaan ajalle 5.6.-4.7.2023.

Maunulan nuorisotalon kesätoiminta tullaan järjestämään valmiiden teemaviikkojen ympärille. Teemoja ovat esimerkiksi liikunta, taide ja pride. Tehtävääsi kuuluu teemojen mukaisen toiminnan suunnittelua ja ohjaamista.

Olet etsimämme nuori, jos tunnet olevasi kekseliäs, innostut asioista helposti ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulta ei odoteta mitään erityisosaamista, riittää, että olet innostunut oppimaan uutta. Toimintaan sisältyy myös retkipäiviä Helsingin eri kohteisiin.

Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin ja ne sisältävät päivä- ja iltatyötä.

Nuorten kesätöitä voivat hakea vuoden 2023 aikana 16 ja 17 vuotta täyttävät nuoret. Nuoren tulee olla täyttänyt 15 vuotta ja suorittanut peruskoulu ennen työsuhteen alkamista. Helsingin kaupunki tarjoaa kesätöitä myös sellaisille nuorille, joilla on tuen tarpeita työllistymisessä.

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Nuoriso-ohjaaja Joosua Juntunen
joosua.juntunen@hel.fi


Helsingin kaupunki
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.02.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 07-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...