Baarimestari 90h/112,5h

Hotel Lilla Roberts

View: 100

Update day: 07-11-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Restaurant / Hotel / Tourism

Industry:

Loading ...

Job content

Location

Finland, Helsinki

Apply by

2023-11-27

Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Tyylikkään viihtyisä hotelli yhdistää nykyaikaiset mukavuudet ja trendikkään lifestylen 1930-luvun omintakeiseen art deco -sisustukseen, jota korostavat valikoidut vintage-yksityiskohdat. Hotel Lilla Roberts sijaitsee design-kortteleiden keskellä Helsingin historiallisessa Kaartinkaupungissa, vain kivenheiton päässä keskustan vilkkailta kaduilta. Hotellin yhteydessä vieraitamme palvelevat monipuoliset ravintola-, kokous- ja baari-toiminnot.


Etsimme ammattitaitoiseen tiimiimme BAARIMESTARIA (osa-aikainen 90h TAI kokoaikainen)


Bar Lilla e on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus! Meillä Bar Lilla e:ssä "normaali" on tuntematonta ja pelkkä "hyvä" ei riitä. Lilla e:tä ei voi sanoin kuvata - se pitää kokea!


Haemme tiimiimme ammattitaitoaan kartuttanutta, ja intohimoisesti cocktail-maaimaan suhtautuvaa baarimestaria. Olet sosiaalinen persoona, joka syttyy elämysten tuottamisesta vieraillemme! Viihdyt vilkkaassa ja muuttuvassa hotellin ympäristössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Tässä roolissa hoidat sujuvasti kansainvälisen asiakaskunnan palvelun sekä taustatöitä, kuten varastonhallintaa ja kassajärjestelmän päivittämistä. Autat kollegoitasi yli osastorajojen ja perehdytät á la carte-ravintolan henkilökuntaa cocktail-tuotteeseen.

Cocktail-listamme vaihtuu useaan otteeseen vuoden aikana, joten pääset vaikuttamaan sen kehittämiseen. Toivomme myös, että hävikki-ajattelu on luontainen osa työskentelyäsi ja vastuullinen toiminta näkyy myös tuotekehityksessäsi.

Upeassa lobby baarissamme myös tapahtuu!

DJ:n tahdittamat Lilla Groovetastic- perjantait, sekä tarinoita täynnä olevat Drinks & Tales-illat tekevät työpäivistäsi erilaisia. Yksityis- tilaisuuksissa pääset loistamaan upealla Private Bartender-konseptillamme.Kesällä sisäpihamme terassi houkuttelee sekä hotellin majoittujia, että lähialueen asukkaita viettämään kesäiltoja.

Tukea työskentelyyn saat Assistant restaurant managerilta, F&B Managerilta sekä baarin kollegoiltasi. Työssäsi käytät sujuvasti suomen ja englannin kieltä. Työajat sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Edellytämme, että sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi.

Hotellin monipuoliset ravintolatoiminnot tarjoavat mielenkiintoisen esihenkilötehtävän, jossa saat kokonaisvaltaista kokemusta kansainvälisestä ympäristöstä. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun kiinnostavimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Strawberryn monipuoliset henkilökuntaedut tukevat laadukasta vapaa-ajan viettoasi: työsuhteesi aikana olet oikeutettu liikunta/ hyvinvointi/kulttuuri/ ravintolaetuihin ja saat vuosittain upean superkollega-edun, jolla majoitut niin Suomen kuin pohjoismaiden sisar-hotelleissa veloituksetta.


Heräsikö mielenkiintosi?

Katso lisää Bar Lilla e:stä täältä https://www.lillaroberts.com/bar

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake linkistä, viimeistään 27.10.2023 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa F&B Manager Mia Pikkarainen (mia.pikkarainen[a]lillaroberts.fi)

Sometimes in life we come across delightful little surprises tucked away in unexpected corners. Imagine a cozy yet elegant hotel that seamlessly combines the most modern amenities and a trendy lifestyle approach with a quirky 1930s Art Deco interior and other throwbacks to the past. Located amid the ultra-cool design district in the Kaartinkaupunki sector, Hotel Lilla Roberts is just a heartbeat away from the bustling center of Helsinki.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...