Beauty Advisor, Kerastase

Manpower

View: 168

Update day: 05-12-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

KAMPAAMOPUOLEN BEAUTY ADVISOR, Helsinki


Rakastatko hiuksia ja ylellistä hiuskosmetiikkaa? Oletko helposti lähestyttävä, palveluhenkinen ja empaattinen myyjä? Saatko parhaimmat fiilikset, kun inspiroit asiakasta, saavutat myyntitavoitteesi ja pääset toteuttamaan itseäsi ja toimimaan unelmabrändiesi lähettiläänä?


L’Oréal Finland Oy hakee kauttamme palveluhenkistä


BEAUTY ADVISORIA
kampaamopuolen tuotteille.


L’Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. Yrityksen brändiportfoliosta löytyy monet kuluttajien tuntemat ja rakastamat brändit kuten mm. Lancome, Biotherm, Ralph Lauren, Maybelline, L’Oréal Paris, Vichy, Kérastase, L’Oréal Professionnel ja Redken. Nyt haemme Kérastase -brändin shop-in-shoppiin Stockmann Helsinkiin osaavaa ja ammattitaitoista Beauty Advisoria. Tehtävä on osa-aikainen (n. 25h/vk) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot ovat loppuviikkopainotteisia.


Tehtäviisi kuuluu:
- L’Oréalin kampaamopuolen hiustuotteiden myynti Kérastase -myyntipisteessä
  • tulosvastuu ulosmyynnistä
  • myytävän tuotteen imagon tukeminen myyntityössä
  • vastuu tuotteiden esillepanosta, myyntipisteen siisteydestä sekä kampanjoiden toteuttamisesta
  • hiuskonsultaatiot, tuotteiden esitteleminen ja suositteleminen kuluttaja-asiakkailleTehtävässä menestyminen edellyttää:
  • myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
  • intohimoa hiustuotteisiin ja kykyä kohdata asiakas hiuskonsultaation tekemisen parissa
  • iloista ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • aikaisempi kokemus vastuullisesta ja vastaavanlaisista tehtävistä tai kampaamotyöstä katsotaan eduksi samoin kuin kielitaito (suomi, ruotsi, englanti)Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan huipputuotteiden parissa.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.09.2021 jättämällä CV:n ja hakemuskirjeen ilmoituksessa olevan Hae-painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Alma Rista, alma.rista@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...