Loading ...

Job content

Bitumieristäjä

Hei, juuri sinä!

Me etsimme asiakkaallemmebitumieristäjiä kattotöihin.

Mistä on kyse?

Asiakkaamme on vesikatto- ja erityistöihin erikoistunut Tamperelainen yritys, joka etsii bitumieristäjiä energiseen työporukkaansa.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja työnkuva vaihtelee projektista riippuen, pitäen sisällään bitumikattoisten talojen huolto-, asennus ja korjaustöitä. Projektit voivat olla saneeraus- tai uudiskohteita teollisuus- ja toimistotiloissa.

Toivomme hakijoiltamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä. Edellytämme tulityö- ja työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto ei ole välttämätön, mutta katsomme sen käyttömahdollisuuden eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme tarjoaa mukavan työyhteisön, jossa työtä tehdään reippaasti, mutta pilke silmäkulmassa. Tässä työssä asenteellasi on suuri merkitys, joten saat olla alan kokenut konkari tai aloitteleva tuleva tähti. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätä vapaamuotoinen hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä saat p.040 689 9111arkisin 8-16.

Kuinka haen Carrotille?

Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin jättänyt hakemuksen Carrotille, voit hakemuslomakkeen kautta myös kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja päivittää aiempaa hakemuspohjaasi hakeaksesi tähän työpaikkaan. Carrotille työhakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa. Kartoitamme osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin, sekä koko elämän mittaisia urapolkuja!

www.carrot.fi

Nähdään Carrotilla!

Carrot on nopea, välittävä ja vastuullinen työelämän kumppani, jonka tärkeimpänä tavoitteena on olla luomassa hyvää työelämää kaikille. Tarjoamme valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita sekä toimimme strategisena HR-kumppanina asiakkaillemme. Carrot on toiminut vuodesta 1998.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...