Bomaattori - herkkujen tekijä

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

View: 143

Update day: 05-12-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy - Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme.

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ammattimaisen tiimimme voimin. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena, nykyään SOL-konserniin kuuluvana perheyrityksenä, haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.

Etsimme nyt uusia BOMAATTOREITA eli "HERKKUJEN TEKIJÖITÄ" asiakkaamme Bomat Oy:n tuotantokeittiöön Sörnäisiin.

Bomat Oy on Helsingissä toimiva vuonna 1993 perustettu perheyritys. Bomat Oy valmistaa käsintehtyjä tuoretuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Toimitusvarmuus, joustavuus sekä luotettavuus ovat liiketoiminnan lähtökohtia. Bomat Oy tekee yhteistyötä niin isojen ketjujen kuin yksittäisten toimijoiden kanssa.

Työ on monipuolista elintarvikkeiden parissa tehtävää tuotantokeittiötyötä, jossa pääset osallistumaan niin esivalmisteluihin, tuotantoon kuin pakkaamiseenkin.

Bomat Oy valmistaa monenlaisia valmisruokia, snäcksejä, salaatteja, wrapeja ja leipiä. Asiakkaamme tuotteita myydään mm. kaupoissa, hotelleissa ja liikenneasemilla.

Työhön saat perehdytyksen, mutta aiempi kokemus keittiötyöstä on etu. Lisäksi tarvitset hygieniapassin tai valmiuden suorittaa se.

Työaika on arkisin klo 06-14. Tarjolla on sekä kokoaikaista, että keikkaluonteista työtä.

Tervetuloa työskentelemään miellyttävissä Tukkutorin työskentelytiloissa yhdessä ystävällisten esihenkilöidesi sekä mukavien työkavereidesi kanssa! Sinut otetaan vastaan ilomielin ja pääset osaksi pitkän historian omaavaa perheyritystä.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksemme Bomat Oy:n palkkalistoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Julia Niemelä, julia.niemela@nordic.fi

hanna.aikas@nordic.fi

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

WWW-osoite:http://www.nordic.fi
Yhteystiedot:Julia Niemelä julia.niemela@nordic.fi
Työpaikan osoite:Vanha talvitie 8 B, 00580 HELSINKI
Palkkaus:Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:15.05.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:02.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11385679

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.05.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...