Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Tunnetko intoa ja paloa kaupan alaan, analytiikkaan ja liiketoiminnan kehitykseen? Kykenetkö ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja luovit sujuvasti digitaalisessa maailmassa? Innostutko tehtävästä liiketoiminnan ytimessä?

Tässä tehtävässä työskentelet osana viisihenkistä analyytikkotiimiä päivittäistavaratoimialan liiketoiminnan kehityksessä. Roolissasi kehität monipuolisesti eri dataratkaisuja ja itse dataa, analysoit ja vaikutat tekemiselläsi tuotekategorioiden strategiseen kehitykseen sekä osallistut monipuolisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin. Tässä tehtävässä pääset yhdistämään tiedolla johtamisen kiinnostukseesi dataa ja uusia teknologioita kohtaan.

Odotamme Sinulta
 • Haluat vaikuttaa päätöksiin datalla perustelluilla suosituksilla ja olet valmis kehittämään tämän mahdollistavia ratkaisuja
 • SQL, R tai Python osaaminen
 • Haluat auttaa muita ympärilläsi onnistumaan oman tekemisesi kautta
 • Olet kiinnostunut datasta ja siihen liittyvistä teknologioista: pilviympäristö (esim. Azure), työkalut (esim. DataBricks) ja self-service (esim. Qlik Sense)
 • Hyvät datan ja tarinoiden visualisointi- ja esitysaidot
 • Ylempi korkeakoulututkinto
Tarjoamme Sinulle
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään analytiikan ratkaisuja K-ryhmän merkittävimmälle toimialalle, päivittäistavaratoimialalle
 • Mahdollisuuden tuottaa konkreettista lisäarvoa keskeisten liiketoimintojen päätöksentekijöille
 • Motivoivan ja kannustavan tiimin ja työyhteisön, joka mahdollistaa itsensä kehittämisen niin analytiikan kuin liiketoimintaosaamisenkin saralla.
 • Moniulotteisen datan ja nykyaikaiset IT-työkalut
 • Ison yrityksen monipuoliset uramahdollisuudet ja henkilökuntaedut
Työskentelemme edistääksemme K-ryhmän päivittäistavarakaupan kasvustrategiaa. Linkki strategiaan: https://kesko.fi/sijoittaja/strategia/toimialojen-strategiat/paivittaistavarakaupan-strategia/

Lisätietoja tehtävästä antaa 4.10.2021 klo 8-9 ja 6.10.2021 klo 9-10 kehitysjohtaja Ville Tarvonen, 050 431 2575.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...