Loading ...

Job content

Etsimme asiakkaallemme C-kortillista pumppuasentajaa liikkuvaan työhön pääkaupunkiseudulle päivävuoroon.

Etsimme asiakkaallemme pumppuasentajaa pääkaupunkiseudulle Helsingin toimipisteeseen. Työskentely tapahtuu pääasiassa päivävuorossa, mutta työmailla työskentely saattaa edellyttää joustoa työaikojen suhteen. Työ edellyttää C-luokan ajokorttia.

Pumppuasentajana työskentelet monipuolisissa tehtävissä ja vaihtelevissa työkohteissa. Tyypillisiä työkohteita ovat viemärisaneeraukset, joissa suoritat mm. ohipumppauskaluston asennus-, kunnossapito-, ja valvontatehtäviä. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja hyvinkin likaista.

Työtehtävät edellyttävät ajoittaista valmiutta matkatöiden tekemiseen, joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä C-luokan ajokortin ja voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden. Eduksi katsomme työ- ja tieturvallisuuskortit. Henkilönä olet sitkeä etkä pelkää likaisiakaan olosuhteita. Käsillä tekeminen on sinulle mieluisaa ja olet kiinnostunut myös tehtävään keskeisesti sisältyvistä raskaan kaluston ajotehtävistä. Aikaisempi kokemus teollisuus-, auto- tai rakennusalan asennustehtävistä luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle.

Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian ja tehtävään valittu henkilö työllistyy Barona Teollisuus Oy:n kirjoille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto puhelimitse arkisin klo 12 - 16 numerosta 044 3470316 tai sähköpostitse osoitteesta atte.murto-koivisto@barona.fi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Hae paikkaa viimeistään 13.09.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: atte.murto-koivisto@barona.fi, 0443470316

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.


Barona Teollisuus
Helsinki
Espoo
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.08.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...