Loading ...

Job content

Carglass®korjaa Carglass®vaihtaa – yrityksen ison kasvun ja uusien korjaamojen avaamisen myötä rekrytoimme lisää autoalasta innostuneita tuulilasinasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Carglass®ille Keravan ja Tuusulan toimipisteelle etsitään uutta tuulilasiasentajaa. Toivommekin sinulta valmiutta työskennellä molemmilla toimipisteillä tarvittaessa.

Carglass®/ Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää noin 27000 henkilöä 41 maassa. Suomessa on tällä hetkellä 32 Carglass®autolasikorjaamoa, ja yritys on vahvassa kasvussa. Tuulilasivarikko Oy:n henkilöstömäärä on noin 85 ja pääkonttori sijaitsee Raisiossa. Carglass®in toiminta on todistetusti vastuullista. Carglass®ille on myönnetty kultatason EcoVadis-luokitus, jonka myötä Carglass® kuuluu toimialansa parhaimpaan 1% maailman laajuisesti ja Suomessa.

Työ tuulilasiasentajana Carglass®illa on siistiä sisätyötä, jota tehdään arkisin kello 7-17 välillä. Aiempaa kokemusta vastaavista töistä et tarvitse, sillä heti työn alkuun saat kattavan perehdytyksen sekä alan parhaimmat työkalut käyttöösi, jotka mahdollistavat ergonomisen työskentelyn ajoneuvojen parissa.

Sinulta toivomme löytyvän paloa autojen parissa työskentelyä kohtaan. Ehkä olet rassaillut omaa ajoneuvoa pihapiirissä tai joskus ollut renkaiden vaihdoissa mukana. Työkalut istuvat käteesi ja nautit työstä, jossa oikeasti pääsee tekemään käsillään. Tarvitset perusmuotoiset IT-taidot, jotta osaat ottaa haltuun käytössä olevan järjestelmän. Mikään guru sinun ei kuitenkaan oleteta olevan, sillä sinut opetetaan järjestelmän käyttöön.

Huolehdit hyvästä asiakaskokemuksesta aina asiakkaan vastaanottamisesta auton luovutukseen saakka. Pääset työskentelemään mahtavien kollegoiden kanssa, joten työpäivän aikana ei tarvitse jäädä yksin sormi suussa ihmettelemään. Työkieli ja asiakkaiden palvelukieli on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Palvelukokonaisuuteen kuuluu asiakkaiden autojen siirto halliin ja hallista pois, joten löytyyhän sinulta B-ajokortti.

Carglass® panostaa työntekijöidensä viihtyvyyteen ja hyvinvointiin tarjoamalla mm. työntekijöidensä käyttöön kattavat työterveyshuollon palvelut, laajan vapaa-ajan vakuutuksen, yhteisiä tapahtumia ja paljon muuta. Meillä sinun on mahdollista esimerkiksi osallistua joka toinen vuosi järjestettävään kansainväliseen asentajakilpailuun, jossa pääpalkintona on vuoden palkka!

Hyppää mukaan kasvun tielle Carglass®in kyytiin ja laita hakemuksesi tulemaan! Työt pääset aloittamaan vaikka heti, joten hae jo tänään! Liitä mukaan hakemukseesi CV:si.

Eezy vastaa rekrytointiprosessista ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan Carglass®ille vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä meihin.

Sara Läykki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4624239
sara.laykki@eezy.fi

Hanna Rasimäki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4432915
hanna.rasimaki@eezy.fi

www.eezy.fi


Eezy Oyj
Uusimaa
Kerava
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.12.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...