Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista mediabrändeistään. Tarjoamme suomalaisille tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin tapahtumissakin, ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Haemme Tampereen tiimiimme Client Manageria tehtävään, jossa vastaat Sanoman mediatuotteiden myynnistä sinulle nimetylle asiakaskunnalle. Asiakkaasi edustavat alueen suurimpia mainostajia. Olet osa maakunnallista myyntitiimiä ja Sanoman B2B-organisaatiota, ja teet tiivistä yhteistyötä kollegojesi, sekä tiimin markkinoinnin, kuluttajaymmärryksen ja mediaryhmäasiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulla olevan tehtävään sopivaa taustakoulutusta, useamman vuoden kokemusta mainosratkaisujen myynnistä ammattimaisille median ostajille, sekä mediatoimistoille. Erityisesti printti- ja digimedian myyntikokemus luetaan eduksi. Arvostamme hyvällä energialla ja ahkeruudella varustettua aktiivista ja tuloshakuista asennetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen, joka ymmärtää asiakkaiden haasteita ja tavoitteita. Myynti on sinulle intohimo, ja haluat aidosti oppia tuntemaan asiakkaiden toimialojen erityispiirteitä, sekä tuottaa osaamisellasi asiakkaillemme lisäarvoa.

Työssäsi ymmärrät asiakaskohtaamisiin valmistautumisen merkityksen, suunnittelet omat aikataulusi ja organisoit itsenäisesti arjen rutiinit vastaamaan sinulle asetettuja tavoitteita. Johdat omaa suoristustasi systemaattisesti, johdonmukaisesti ja määrätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita. Työ edellyttää liikkumista asiakastapaamisiin mutta osaat myös käyttää välineitä, joilla mahdollistetaan etäneuvottelut eri sidosryhmien kanssa. Työn onnistumista mitataan aktiivisuuden, laadun ja myynnin tulosten perusteella. Työskentelypaikkana tässä tehtävässä on Tampere.

Prioriteettimme on menestyä tiiminä, ja yhdessä saavuttaa tavoitteemme, ja ennen kaikkea iloita siitä yhdessä. Suhtaudumme työhömme ja asiakkaidemme auttamiseen intohimoisesti ja koemme vahvasti, että työmme on merkityksellistä. Työn tekemiseen saat kattavan perehdytyksen, sekä avuliaat ja samaan hiileen puhaltavat kollegat.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, laajat kehittymis- ja oppimismahdollisuudet, mukavan työympäristön sekä modernit työtavat ja muut resurssit työntekemiselle. Raportoit työssäsi Client Group Directorille.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 25.10. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Client Group Director Kai Vuorentie, kai.vuorentie@sanoma.com.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...