Loading ...

Job content

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ENERGIAHALLINNAN ASIANTUNTIJAA,ISS HUB-energianhallintakeskukseemme Kuopioon. Työ on kokopäivätyö, jossa työtä tehdään katkeamattomana vuorotyönä arkisin ja viikonloppuisin 12h vuoroissa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Raportoit tehtävässä palvelupäällikölle.

Energianhallinnan asiantuntijana vastaat kiinteistöjen energianhallintaan ja rakennusautomaatioon liittyvistä monipuolisista työtehtävistä sekä raportoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa sekä sähköpostitse, puhelimitse että kohdekierroksilla asiakkaan tiloissa. Toimit asiakkaiden asiantuntevana kumppanina löytäen heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja eri kiinteistöpalveluistamme. Vastaat asiakkaiden kiinteistöjen energia- ja olosuhdehallinnasta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kiinteistöautomaatio- sekä talotekniikan parista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tekniikan alalta, kuten energia- tai talotekniikan insinööri tai automaatioinsinööri. Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden kyky. Tärkeintä on hyvä motivaatio ja aito halu toimia rohkeasti asiakasrajapinnassa. Arvostamme automaatiojärjestelmien syvällistä tuntemusta sekä ymmärrystä kiinteistöjen olosuhteista ja energiankulutuksesta. Työssäsi tarvitset oma-aloitteisuutta, vahvaa palveluasennetta sekä paineensietokykyä. Viestit sujuvasti ja selkeästi, niin suullisesti kuin kirjallisesti, suomen kielellä. Lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen taito ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Työ edellyttää matkustusta. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa yksikössämme. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan tiimiimme! Tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittyä sekä rakentaa oman näköistä ISS urapolkuasi. Tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikojen puitteissa palvelupäällikkö Marika Korhonen, puh. 050 340 5169.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä meille hakemuksesioheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.1.2023. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös CV:n.

#Contactforum

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...