Erityisavustaja, päiväkoti Loiske

Helsingin Kaupunki

View: 71

Update day: 17-11-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Vakinainen työsuhde

Keskinen suurpiiri, Arabianranta, Varhaiskasvatusyksikkö Aalto-Loiske

Työavain: KASKO-02-1850-23
Haku Päättyy: 04.12.2023 klo 16:00
Palkka: 2 085,85 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.2.2024
Työpaikan osoite: Gunnel Nymanin katu 5, 00560, Helsinki

Sinä, joka osaat katsoa maailmaa lapsen silmin, tule varhaiskasvatuksen erityisavustajaksi päiväkoti Loiskeeseen!

Loiske on kolmen ryhmän noin 50 paikkainen päiväkoti Arabianrannassa. Meillä pääset tiimiin, jossa tehdään yhdessä töitä; hyvää varhaiskasvatuspäivää lapsille. Varhaiskasvatusyksikössämme on pysyvä henkilöstö. Meillä kuuluu ja näkyy positiivinen vahvuuksiin perustuva pedagogiikka.

Odotamme, että sinulle merkityksellisintä on kiireetön ja turvallinen arki sekä ilmiöpohjainen ajattelu. Voit olla varhaiskasvatuksen konkari tai uusi kyky.
Toivomme, että olet työstäsi innostunut ja tempaudut lasten kanssa leikkimään sekä liikkumaan. Omaat ratkaisukeskeisyyttä arjen ilmiöiden äärellä unohtamatta huumorin kukkaa ja pilkettä silmäkulmassa.

Meillä varhaiskasvatusyksikkö Aalto-Loiskeessa toteutamme tutkivaa työtapaa, joka näkyy lasten mielenkiinnon kohteisiin liittyvissä leikillisissä projekteissa. Vaalimme kasvatuksen ja koulutuksen toimialan ’’yhdessä, kokeillen, oppien’’ toiminta-ajatusta.
Esimerkiksi positiivisen pedagogiikan Vahvuusvaris -materiaalit ovat päiväkotimme toiminnan kulmakiviä. Lisäksi olemme mukana musakärrytoiminnassa ja kestävään elämäntapaan kasvamisessa Kettu-materiaalin avulla.

Erityisavustajille on oma keskisen alueen avustajaverkosto, joka kokoontuu noin kerran parissa kuukaudessa joko livenä tai Teamsin välityksellä. Avustajaverkosto tarjoaa koulutusta ja vertaistukea oman avustajan roolin kehittämiseen ja tilaa kysyä ja ihmetellä yhdessä.

Työhyvinvointi Fiilari-kyselyssä saimme erinomaiset tulokset asiakaslähtöisyydelle, työyhteisölle, toimimme yhdessä asenteelle sekä johtamiselle. Asiakaskyselyssä kiitosta tuli muun muassa monipuolisesta toiminnasta ja leikistä, viestinnästä ja lapsen osallisuudesta toiminnan suunnittelussa.

Tarjoamme sinulle innostusta, joka ei ole kaavoihin kangistunutta. Pieniä työhyvinvointi ja virkistyshetkiä suunnittelemme työpäivän lomaan kuten, kehu työkaveria -laput, arvonnat ja herkkutiistait.

Opetamme sinulle ryhmässä käytössä olevat toimintatavat, tärkeimmät viittomat ja kuvakansion käytön alkeet.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Arabianrannassa ja ympäristömme mahdollistaa luovuuden sekä viikoittaiset reppuretket.

Jos edellä mainitut asiat kolahtivat, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Luemme eduksi aikaisempaa kokemusta kuvatuen käytöstä päiväkotiryhmässä sekä tukiviittomien hallintaa.

Hakijalle on eduksi koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus päiväkodissa.

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin varajohtaja Noora Saarinen
09 310 46852
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-loiske


Helsingin kaupunki
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.11.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...