Erityisluokanopettaja

Tuusulan kunta

View: 219

Update day: 05-12-2023

Location: Tuusula Uusimaa

Category: Education / Training

Industry: Government Administration

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Tuusula - tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Etsimme Hyökkälän kouluun uudelleen erityisluokanopettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Haemme koulussamme olevalle 9 lk. alueelliselle pienryhmälle hyvällä erityisopetuksen kokemuksella varustettua opettajaa. Arvostamme hakijassa kyvykkyyttä tarttua rakentavalla tavalla välillä haastaviinkin päivittäisiin tilanteiseen. Alueellisessa pienryhmässä opettajan työparina toimii koulunkäynninohjaaja.

Hyökkälän koulu on noin 700 oppilaan yhtenäiskoulu Tuusulan Hyrylässä. Päivittäisen työmme keskiössä on laadukkaan opetuksen tarjoaminen ja oppilaiden hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Oppilaanohjausta on kelpoinen antamaan henkilö, jolla on ammatillisten tai yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus ja vähintään 35 opintoviikon laajuiset oppilaanohjaajan opinnot tai 11
  • :ssä säädetty kelpoisuus.
Palkkaus ja muut virkasuhteet ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Janne Leivo, p. 040 314 3283 tai sp. janne.leivo@tuusula.fi.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6
  • 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 26.5.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Virka on julistettu uudelleen haettavaksi vähäisestä hakijamäärästä johtuen. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan tässä haussa.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...