Loading ...

Job content

Vakinainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 2, Pitäjänmäen peruskoulu

Työavain: KASKO-01-1434-22
Haku Päättyy: 30.01.2023 klo 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2023
Työpaikan osoite: Viinenkuja 6, 00370

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Helsingin kaupunki palkitsee uudet vakituiset erityisluokanopettajat 2000 € kannustuspalkkiolla! Palkkio maksetaan erityisluokanopettajalle, joka ei ole aikaisemmin työskennellyt vakituisena erityisluokanopettajana Helsingin kaupungilla tai edellisestä palvelussuhteesta on kulunut vähintään 2 vuotta. Ensimmäinen 1000 € maksetaan heti palvelussuhteen alkaessa ja toinen 1000 € kuuden kuukauden kuluttua.

Haemme Pitäjänmäen peruskouluun erityisluokanopettajaa. Virkasuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu erityisesti huonokuuloisten oppilaiden opetukseen. Pitäjänmäen peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu ja tarjoamme lähialueen oppilaille laadukasta perusopetusta. Yleisopetuksen lisäksi meillä on lähipalvelun erityisluokkia ja tuettu erityisluokka. Lisäksi meillä on erityistehtävänä Helsingissä järjestää huonokuuloisten ja viittomakielisten oppilaiden erityisluokkamuotoinen opetus.

Tukioppilas- ja oppilaskuntatoimintamme on vireää ja yläkouluun siirryttäessä kannustamme oppilaitamme hakeutumaan myös Tanssi, liike ja ilmaisu -painotukseen, jossa tarvitaan myös tekniikkaosaajia! Opettajamme toimivat työpareina sekä ala- että yläkoulussa. Ala- ja yläkoulussa tukenasi on lisäksi luokkatasotiimit ja yläkoulussa vielä aineopettajatiimit. Koulumme johdon taholta uuden henkilökunnan perehdyttäminen on systemaattista. Jokaiselle uudelle opettajalle nimetään lisäksi myös mentori-opettaja.

Koulumme vieressä on hyvät ulkoilumaastot ja lähimmälle juna-asemalle ja bussipysäkille on lyhyt kävelymatka. Meillä voi siis aidosti toteuttaa opetuksen ja oppimisen kaikkiallisuutta!

Olet yhteistyökykyinen ja tulevaisuuteen katsova kollega. Haluat kehittyä työssäsi - olitpa sitten urasi alussa tai jo kokenut konkari. Toivomme opettajalta hyviä ryhmänhallintataitoja sekä vastuullista otetta kasvatus- ja opetustyössä. Me kohtaamme arjessa jokaisen oppilaan. Erityisesti toivomme sinulta tietoa ja taitoa huonokuuloisten oppilaiden opettamisesta, tukemisesta ja verkostoyhteistyöstä. Käytännönläheisyys, ihmiskeskeisyys, luovuus ja inhimillisyys ovat taitojasi, joita arvostamme.

Olemme sitoutuneet käyttämään läpäisyperiaatteella oppilaiden tunne- ja vuorovaikutustaitoja kehittävää Hyvää Mieltä Pitskussa -ohjelmaa. Työyhteisömme on kuunteleva ja toisiaan tukeva. Meille on kiva tulla ja meillä on mukava olla!

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi tukiviittomien tai viittomakielen sekä puhutun suomen kielen taidon.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus, www.hel.fi/edurekry ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
rehtori Outi Hokkanen
outi.hokkanen@hel.fi
09 310 82007

Lisätietoa
https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/pitajanmaen-peruskoulu/


Helsingin kaupunki
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 05.01.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...