Fysioterapeutti

Coronaria Oy

View: 150

Update day: 05-12-2023

Location: Tuusula Uusimaa

Category: IT - Software IT - Hardware / Networking Information Technology

Industry:

Loading ...

Job content

Haluaisitko päästä tekemään lasten fysioterapiaa osana huippuammattilaisten tiimiä? Tule meille, meillä viihdytään ja välitetään!

Meillä pääset tekemään lasten fysioterapiaa Järvenpään ja Tuusulan toimipisteillä sekä liikkuvasti Keski-Uudenmaan alueella asiakkaidemme toimintaympäristöissä. Työnkuva sisältää Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Itsenäinen kalenterointi ja joustava työaika arkisin klo 8-18 välillä mahdollistavat työn rytmin suunnittelun omaan arkeesi sopivaksi.

Joustava työnantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja myös osa-aikainen työaika pienelläkin työaikaprosentilla on mahdollinen. Tämä on siis todella sopiva tilaisuus monenlaisiin elämäntilanteisiin!

Tiimissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia sekä kokeneita fysioterapeutteja, mikä tarjoaa mahdollisuuden yhteistyöhön moniammatillisesti. Palvelupäällikkö on itsekin fysioterapeutti ja hän huolehtii, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammatillista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.

- Kuukausipalkan joustavasti osa- tai kokoaikaisella sopimuksella, joka tukee myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

- Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.

  • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
  • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
  • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Fysioterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
  • Erikoistumiskoulutuksia, kuten NDT/Bobath-koulutusta.
  • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
  • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
  • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
  • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/fysioterapeutti/Z02AAm

Huomioithan, että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Antti Eronen, p. 040 619 7449 tai antti.eronen@coronaria.fi sekä rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä p. 040 617 4340 tai minna.seppala2@coronaria.fi.

WWW-osoite:http://www.coronaria.fi
Yhteystiedot:Palvelupäällikkö Antti Eronen, p. 040 619 7449 tai antti.eronen@coronaria.fi sekä rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä p. 040 617 4340 tai minna.seppala2@coronaria.fi
Työpaikan osoite:Moukarinkuja 4 B 5, 04300, Tuusula, 04300 TUUSULA
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:05.12.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty:14.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11709485

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Coronaria Oy
Tuusula
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 14.11.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...