Job type: Other

Loading ...

Job content

Oletko asiakaspalveluhenkinen positiivinen huipputyyppi? Haluatko luoda uraa lentoliikenteen parissa?

Palkkaamme nyt Jyväskylän toimipisteellemme uusia, innostuneita ja motivoituneita työkavereita Finnairille asiakaspalvelutehtäviin Rainmakerin riveihin. Finnairin toiminta on nyt kovassa nosteessa ja asiakaspalvelussa riittääkin tekemistä pitkäksi aikaa - hae siis mukaan tulevien lentoliikenteen ammattilaisten kasvavaan joukkoon!


Asiakaspalvelijan työtehtävä

Päivittäinen työsi koostuu puhelimessa, chatissa ja muissa sähköisissä kanavissa tapahtuvasta asiakaspalvelusta, jossa asiakas ottaa sinuun yhteyttä Finnairin lentomatkustukseen liittyvissä asioissa. Menestyminen tehtävässä vaatii tehokkuutta, päättelykykyä sekä ratkaisukeskeistä otetta. Asiakkaan toiveet ja tarpeet kartoitetaan myynnillisellä otteella ongelmanratkaisun ohessa. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Perusteellisen usean viikon perehdytyksen ennen työn aloittamista ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi
  • Haastavan ja mielenkiintoisen asiakaspalvelutehtävän lentoliikenteen ytimessä
  • Vakituisen työsuhteen, tuntipalkkauksen (PaltanTes) ja kannustemallin

Mitä toivomme sinulta:

  • Erinomaista asiakaspalvelutaitoa ja myyntihenkisyyttä
  • Vahvaa suomen- ja englanninkielentaitoa, ruotsi sekä muut skandinaaviset kielet katsotaan eduksi
  • Sujuvaa asiakasjärjestelmien hallintaa/hyvät it-taidot
  • Pitkäaikaista sitoutumista työsuhteeseen sekä yhteisiin tavoitteisiin
  • Halukkuutta vuorotyöhön (tällä hetkellä aukioloajat ark. 7-19, la-su 8-18)


???? Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Kiinnostuitko?

Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä Tanjalta soittamalla tai WhatsApp -viestillä numerosta+358407147993. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen tanja.myllyla@rainmaker.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman pikaisesti!

Tehtävän tiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä, Itä-Päijänteentie 55
Aloitus: 26.9.2022
Työaika:
Arkisin 7-19, viikonloppuisin 8-18
Työsuhde:
Toistaiseksi voimassaoleva
Palkka: 13,09€/h +provisiot

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...