Loading ...

Job content

Hesburger Parainen etsii nyt työntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työtunteja on tarjolla 30-90h / 3 vko. Voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle sopiviksi. Tukenasi sinulla on ravintolamme iloinen tiimi. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä.

Työtehtäviisi ravintolassamme kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, tuotteiden valmistaminen ja siisteydestä huolehtiminen. Osaamisesi karttuessa myös varastosta huolehtiminen ja ravintolan omavalvonta tulevat sinulle tutuiksi.

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esihenkilöt kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tukenasi.

Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikka vuoro- tai ravintolapäälliköksi.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Jos olet uusi tekijä alalla, eikä sinulla ole ammatillista koulutusta, työsuhteen alussa on harjoitteluaika. Harjoittelijan palkka on 9,10 €/tunti. Harjoitteluaika on kuusi kuukautta, mutta hampurilaistyöntekijän verkkokoulutuksemme suorittamalla voit lyhentää harjoitteluaikaasi ja palkkasi nousee koulutuksen seurauksena.

Hampurilaistyöntekijän palkka on alle kahden vuoden työkokemuksella 11,38 €/tunti (PL2). Kun osaat itsenäisesti tuotteiden valmistamisen ja olet oppinut palvelemaan asiakkaitamme eri kanavissa, siirryt seuraavaan palkkaluokkaan (PL3), joka on alle kaksi vuotta alalla työskennelleille 12,09 €/tunti.

Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista esimerkiksi IPA-palkinnoilla. Kuulet tästä ja muista henkilöstöeduistamme lisää työhaastattelussa. Tavoitteemme on olla pikaruoka-alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää.

Kurkista heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!

Lisätiedot:

Pahlman Ida

[email protected]

puh: +35840-6842637

Ravintolapäällikkö

Hesburger Parainen

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2022 verollinen myynti Suomessa oli 264 miljoonaa euroa ja ulkomailla 145 miljoonaa euroa.

Yhteystiedot:Ida Pahlman [email protected] +35840 6842637
Työpaikan osoite:Rantatie 5, 21600 Parainen
Palkkaus:työehtosopimuksen mukainen
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Osa-aikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:05.08.2023 20:59
Jätä hakemus:https://hesburger.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1572&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty:06.07.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:5e4bb74c-0391-4c71-b43b-fb2e62deb6a7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Burger-In Oy
21600 Parainen
Kaarina
Turku
Varsinais-Suomi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 06.07.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...