Loading ...

Job content

Hesburger Mikkeli Toripaviljonki etsii nyt työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 10 – 15 / 3 vko. Vuorot ovat pääsääntäisesti viikonloppuvuoroja ( Myös yövuoroja). Voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle sopiviksi.

Tukenasi sinulla on ravintolamme koko iloinen tiimi. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Työtehtäviisi ravintolassamme kuuluvat mm. asiakaspalvelu, keittiötyöskentely ja siisteystyö.

Osaamisesi karttuessa myös esimerkiksi varastoista huolehtiminen ja omavalvonta tulevat sinulle työssäsi tutuksi. Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tukenasi jokaisessa työvuorossa. Työajoista johtuen tulee hakijan olla täysi-ikäinen!

Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi. Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista esimerkiksi IPA-palkinnoilla.

Kuulet tästä ja muista henkilöstöeduistamme lisää työhaastattelussa. Voit kurkistaa täältä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä.

Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! Lisätiedot: [RAVINTOLAPÄÄLLIKÖN YHTEYSTIEDOT] Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki.

Hesburger-ravintoloita löytyy jo seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2021 verollinen myynti Suomessa oli 234 miljoonaa euroa ja ulkomailla 126 miljoonaa euroa.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...