Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Hei sinä tulevaisuuden ammattilainen, kiinnostaisiko työ kansainvälisessä ja kasvukykyisessä yrityksessä innovatiivisten suunnitteluratkaisujen parissa?Etteplan rekrytoi kesäksi 2024 kesätyöntekijöitä ympäri Suomea ja meillä on hyvät mahdollisuudet työllistyä kesäjakson jälkeenkin.

Etsimme nyt kesäharjoitteluun elinkaariarvioinnin opiskelijaa, jolla on jo suoritettuna opintoja elinkaariarvioinnista. Mukanamme pääset monipuolisiin ja haasteellisiin projekteihin aivan elinkaariarvioinnin ytimeen.

Asiantuntijatiimimme tarjoaa palveluita yrityksille, jätehuollolle, kaupungeille ja muulle julkiselle sektorille – asiakaslähtöisesti ja vahvaa asiantuntemusta hyödyntäen. Toimintamme ytimessä on yhteinen tavoite: tuottaa asiakkaillemme olennaista tietoa päätöksenteon tueksi ja toiminnan kehittämiseksi rautaisella osaamisellamme. Samalla pyrimme kasvattamaan asiakkaidemme ymmärrystä oman liiketoiminnan aiheuttamista ympäristövaikutuksista ja niiden hallinnasta.

Meillä voit työskennellä joko pääkaupunkiseudulla tai Lappeenrannassa.

Tehtävässä Menestyäksesi Tarvitset

  • DI-tutkinnon opintoja ympäristö- tai energiatekniikan tai vastaavalta alalta, mielellään opintojen loppuvaiheessa
  • itseohjautuvaa työotetta ja luontevaa työskentelyä sekä itsenäisesti että tiimissä
  • asiakas- ja palvelulähtöistä työotetta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi (muu kielitaito katsotaan eduksi)

Miksi Etteplan?

Etteplan on työpaikka ammattilaisille, joita motivoivat teknologia ja innovatiivisuus. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen. Meidän matkassamme sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi haasteellisten ja monipuolisten työtehtävien parissa - Etteplanilla työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä isojen asiakkaidemme uusimpien tuotteiden parissa. Projektit ovat vaihtelevia ja monipuolisia, mikä mahdollistaa alalla kehittymisen. Kannustamme soveltamaan uusia ratkaisuja, jotta voimme toimia edelläkävijöinä alallamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen ja monipuoliset työsuhde-edut. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella ja pidämme hauskaa työkavereiden kanssa. Tuemme työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa, joka tarkoittaa moninaisten työsuhde-etujen lisäksi myös mahdollisuutta etätyöskentelyyn. Nämä, ja monet muut edut odottavat sinua Etteplanilla!

Lue täältä 10 syytä liittyä Etteplanilaisiin!

Hienoa, jos kiinnostuit! Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.1.2024. Otamme rekrytointiprosessissa huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta saapuvat hakemukset.

Mahdollisissa tarkentavissa kysymyksissä voit kääntyä Department Manager Antti Niskasen puoleen. Antin tavoittaa arkisin toimistoaikoina numerosta 040 762 8444.

Tervetuloa Etteplanille!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...