Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Tule kehittämään HKL:n henkilöstön osaamista!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöstön osaamisen kehittämisen asiantuntijaa HKL:n viestinnän ja henkilöstön kehittämisen tiimiin. Tiimissä työmme keskittyy henkilöstön osaamisen ja HKL:n työnantajakuvan sekä työntekijäkokemuksen kehittämiseen. Vastaamme myös rekrytointien läpiviennistä sekä perehdytyksen kokonaisuuden kehittämisestä. Samaan tiimiin kuuluva viestintä vastaa HKL:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja tukee myös henkilöstön kehittämisen työssä.

Nyt etsimme erityisesti henkilöstön osaamisen kehittämisen asiantuntijaa, joka koulutuspäällikkönä vastaa HKL:n tuoreen osaamisen johtamisen järjestelmän eteenpäinviemisestä ja kehittämisestä edelleen kaupunkiraideliikenteen johtavassa organisaatiossa. Tehtävässä menestymistä auttaa myös verkko-oppimisympäristöjen tuntemus ja näkemys niiden käytön edistämisestä. Tehtävässä tärkeää on myös viestintäosaaminen ja toimeenpanon taito.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

- osaamisen johtamisen järjestelmän kehittäminen edelleen

- osaamiskartoitukset osana osaamisen johtamisen järjestelmää

- osaamisen kehittämisen menetelmien laajentaminen (mentorointi, työnkierto ym.)

- koulutussuunnittelun systematisointi ja joidenkin omien koulutusten vetovastuu

- verkko-oppimisympäristön kehittäminen

Koet paloa kehittää toimintamallejamme kasvavalla kaupunkiliikenteen kentällä. Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja koet ihmisten monimuotoisuuden rikkautena, josta myös sinä voit oppia.

Työtäsi tukevat pienen tiimin ihanat kollegat. Teemme kehitystyötä mahdollisuuksien mukaan yhdessä, toinen toisiamme auttaen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa. Parhaat eväät tehtävässä onnistumiseen antaa aikaisempi kokemus henkilöstön osaamisen kehittämisestä, projektien läpiviennistä sekä viestintäosaamista ja toimeenpanon taitoa.

Miksi HKL?

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Tarjoamme työntekijöillemme ainutlaatuiset näkymät: HKL rakentaa tulevaisuuden kaupunkia ja pitää sen liikkeessä jo tänään. HKL:n henkilöstön kehittäjänä olet tärkeässä avainasemassa menestymisen ja kasvun mahdollistamisessa. Työssäsi pääset osallistumaan kestävän liikkumisen varaan rakentuvan kaupungin muutokseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti ja tuemme myös ammatillista kehittymistäsi. Tarjoamme lisäksi hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja henkilöstönkehittämispäällikkö Elina Norrena sähköpostitse elina.norrena@hel.fi.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...