Henkilökohtainen avustaja

Lanne Kirsi

View: 149

Update day: 05-12-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Mechanical / Technical High Technology Maintenance

Industry:

Loading ...

Job content

Apua! Olen henkilökohtaista avustajaa vailla... enkä pärjää ilman juuri sinun apuasi. Elämäni on usein pienestä kiinni, mutta minulle se on ns. normaalia ja jokapäiväistä.
Olen lyhytkasvuinen nainen Helsingin Kumpulasta. Liikun sähköpyörätuolilla ja käytän muita erityisapuvälineitä. Olen luonteeltani iloinen, huumorintajuinen ja nautin elämän pienistä ja vähän suuremmistakin asioista.
Tarvitsen kuitenkin toisen ihmisen apua päivittäisissä kodinhoidollisissa tehtävissä mm. ruoan valmistus, pyykkihuolto, siivoaminen, muita kodin askareita sekä liikkumisessa kodin ulkopuolella. Esim. lääkärissä käynnit, shoppailu tai elokuvissa käynti.

Ehdoton edellytys on hyvä suomen kielen taito.

Tämän hetkisen korona pandemian vuoksi sinun tulee käyttää kanssani maskia sekä olla molemmat koronarokotteet otettuna koska kuulun riskiryhmään.
Minulla on auto (automaatti), mutta tällä hetkellä en aja itse, joten sinulla pitäisi olla myös ajokortti. Sinulla tulisi olla myöskin hyvä fyysinen kunto, oma-aloitteisuus, auttamishalu, luotettava ja olet muutenkin joustava ja työtä pelkäämätön nainen.

Työtä olisi tarjolla 1-3 kertaa viikossa 5-15 tuntia kerralla sopimuksen mukaan. Työ on pääosin päivätyötä klo 10-15 arkisin ja viikonloppuisin.
Työ sopii hyvin opiskelijalle, osa-aikatyötä tekevälle, alan vaihtoa miettivälle tai lisä tuloja haluavalle. Työpäivät ja kellon ajat ovat tarvittaessa sovittavissa.
Mikäli tunnistit tästä itsesi ja suhtaudut erilaisuuteen avoimin mielin niin ota pikaisesti yhteyttä niin päästään työkavereiksi. Työ alkaa yhteisen sopimuksen mukaan.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...