Loading ...

Job content

  • Vakinainen työsuhde
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Hallinto, Henkilöstöpalvelut
Haku päättyy 17.4.2023 16:00
Palvelussuhde 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan
Osoite Konepajankuja 1 00510
Julkaistu 31.3.2023 10:30
Työavain KANSLIA-03-10-23

Oletko kokenut ja laaja-alainen HR-osaaja? Kiinnostaako työ Helsingin ja helsinkiläisten hyväksi? Voisiko kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö olla juuri sinun tuleva työkenttäsi?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala hakee

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Helsinki haluaa olla kaupunki, jossa voi toteuttaa itseään, luoda mahdollisuuksia ja tarttua niihin. Helsinki on kasvun paikka, jossa on hyvä kasvaa lapsesta aikuiseksi ja kasvattaa osaamistaan. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan noin 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen.

Henkilöstöpäällikkönä vastaat, että yksikkösi tuottama HR-palvelu on vaikuttavaa ja laadukasta. Tapaat säännöllisesti toimialan johtoa ja olet heille HR-kumppani. Henkilöstöpäällikkönä vastaat myös kaupungin yhteisen henkilöstöpolitiikan toteuttamisesta toimialalla. Samalla kehität eettistä ja luottamukseen perustuvaa toimintakulttuuriamme. Tällä hetkellä panostamme erityisesti esihenkilötyön kehittämiseen. Yksikössäsi työskentelee noin 20 HR-osaajaa.

Olet HR-työn rautainen ammattilainen, joka on vastannut organisaation HR-toiminnoista vastuullisessa generalistiroolissa. Tehtävän hahmottamista helpottaa, jos olet aiemminkin työskennellyt suuressa organisaatiossa. Sinulla on jalat maassa ja sydän mukana johtamisessasi. Suhtaudut innolla kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan palveluihin. Toimintatavaltasi olet määrätietoinen, tavoitteellinen ja saat asiat tapahtumaan. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä: olet positiivinen, järjestelmällinen ja energisoiva. Sinulla on aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus vaativista HR-tehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

Pääset mukaan rakentamaan kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan henkilöstökokemusta, jotta kaupunkilaiset saavat meiltä parasta palvelua. Meillä työskentelet yhdessä huippuammattilaisten kanssa osana suuren työnantajan laajaa asiantuntijaverkostoa. Osaamisesi kehittämiseen kannustetaan ja siihen on laajat mahdollisuudet. Tehtävä on vakituinen ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Aloitus: 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Prosessissa käytetään videohaastattelua ja 1. kierroksen haastattelut pidetään 2.-3.5.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

vs. hallintojohtaja Petteri Huurre, puh. 050 3809935, to 6.4. klo 10-11 tai ke 12.4. klo 15-16


Jaa
Share in Facebook Share in Linkedin Share in Twitter Send as an email
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...