Hitsaajia

Barona Teollisuus

View: 146

Update day: 11-02-2024

Location: Mänttä-Vilppula Pirkanmaa

Category: Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Haemme asiakasyrityksillemme Pirkanmaalle hitsaajia.

Työt koostuvat metallipajalla tapahtuvista hitsaustöistä. Haemme työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme, joten kartoitetaan sinulle töitä kokemuksesi ja hakemasi tehtävän mukaan. Toivomme hakijoilta positiivista asennetta työntekoon sekä halua tehdä töitä.

Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa ammatillista koulutusta. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisäksi kokemus mig/mag hitsaamisesta, TIG-osaaminen sekä hyvä piirustustenlukutaito katsotaan eduksi.

Työ on yleensä tehtävästä riippuen 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä, mutta tarjolla voi olla myös päivätyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Työt alkavat määräaikaisina Baronan kautta, mutta tilauskannan mahdollistaessa ja työssä pärjätessäsi voi sinulla olla mahdollisuus vakinaiseenkin työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävästä riippuen työpaikkoja sijaitsee niin julkisten kulkuyhteyksien päässä kuin autoa vaativissa paikoissa.

Käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan työnhakujärjestelmään, niin tiedämme, että haet hitsaustöiden parista aktiivisesti töitä.

Hae paikkaa viimeistään 01.01.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: noora.wahlberg@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.


Barona Teollisuus
Tampere
37500 Lempäälä
37800 Akaa
Valkeakoski
35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.12.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 27-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...