HOHDEkosmetiikka myyjä

KF-Myynti Oy

View: 216

Update day: 05-12-2023

Location: Jyväskylä Central Finland

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Juuri sinä 15-99v nainen tai mies.. Etsitkö työpaikkaa jossa itse voi vaikuttaa työaikoihin? Tarvitsetko lisää itsevarmuutta? Haluatko oppia myymään?

HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaillemme. Kaikki tuotesarjamme tuotteet on valmistettu pääosin kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteet eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita, hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuotteillemme on myönnetty CosmEthics-sertifikaatti, joka takaa asiakkaalle, että tuotteet ovat ehdottoman turvallisia eivätkä sisällä mitään ylimääräistä. Saimme myös Design from Finland -sertifikaatin tunnustuksena vahvasta suomalaisosaamisesta muotoilun alueella.

Tehtävänäsi on tietokonesoittojärjestelmällä kartoittaa asiakkaidemme ihonhoitotottumuksia sekä markkinoida tuotteitamme heille käyttöön. Meille laadukas sekä ammattimainen asiakaskontakti on avainasia, joten jokainen valittu saa hyvän ja kattavan tuote- / myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhönsä. Näin ollen myöskään aiempaa kokemusta myyntialalta ei välttämättä tarvitse. Oma aito kiinnostus kotimaisuuteen sekä kosmetiikkaan on eduksi työssä. Uutena tuotteena myös HENTO kosmetiikka.

Tule toteamaan että kauppa käy, maksamme jokaiselle vuorolle takuupalkan tai myyntiprovision oman etusi mukaan. Odotamme sinun ansaitsevan 1100-2300€/kk työtunneista riippuen. Myyntihenkisyys, kiinnostus oppia uusi tulevaisuuden työ ja halu tienata hyvin on eduksi, sillä emme aseta ansioille ylärajaa.Mahdollisuus myös etätyöskentelyyn, mutta perusasiat tulee ensin oppia toimistolla. Tutustu meihin Facebookissa https://www.facebook.com/KF-Myynti-Oy-334505167303414/
www.kf-myynti.fi
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...