Hoivayrittäjä

Alina Hoivatiimi Oy

View: 161

Update day: 14-02-2024

Location: Porvoo Uusimaa

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Sairaanhoitaja tai lähihoitaja! Haluatko tehdä urallasi suunnanvaihdoksen? Määrittele itse työpäiväsi sisältö ja oma tulotasosi - Alinassa se on mahdollista.

Jos ihmisten auttaminen, innovatiivinen työyhteisö ja toiminnan kehittäminen ovat elämässäsi tärkeitä asioita, voit hyvin olla seuraava Alina-yrittäjämme Porvooseen ja lähiympäristöön.

Autamme ja koulutamme sinua tiiviisti kaikissa toimintasi vaiheissa ja panostamme yritystoimintasi käynnistymiseen. Alinassa saat SHQS-laatusertifioidun toimintamallin. Tarjoamme myös mm. taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut, ostoedut, markkinointituen sekä nykyaikaiset toiminnanohjausjärjestelmät.

Voit vaikuttaa omiin aikatauluihisi, vapaapäiviisi, yrityksesi kokoon, työsi sisältöön ja tätä kautta myös omaan tulotasoosi.

Alina-yrittäjänä menestyt parhaiten, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutus, alan työkokemusta, energinen ja itsenäinen ote työhösi sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätöntä. Ketjumme yrittäjät ja muu henkilöstö työskentelevät tiiviinä ja innovatiivisena yhteisönä, jolloin tuki ja neuvot ovat lähellä joka hetki - et ole koskaan yksin!

Alinalaisena teet joka päivä merkityksellistä työtä kaiken ikäisten kotona apua tarvitsevien parissa. Paikallisena yrittäjänä tarjoat heille toiveisiin ja tarpeisiin perustuvaa asiakaslähtöistä palvelua oman tiimisi kanssa. Asiakkaamme ovat palveluumme huikean tyytyväisiä (ka. 3,7 / 4, v.2020).

Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista, hae pian ja ryhdy Alina-yrittäjäksi! Voit soittaa meille tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen. Otamme hakemuksesi jälkeen sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa.

Yhteystiedot: Rekrytointipäällikkö Terhi Castrén, puh. 044 755 6311, info(at)alinahoivatiimi.fi

Löydät lisätietoja ja hakemuslomakkeen osoitteesta www.alinahoivatiimi.fi/yrittajaksi.

WWW-osoite:http://www.alinahoivatiimi.fi
Yhteystiedot:Alina Hoivatiimi Oy, rekrytointipäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, info(at)alinahoivatiimi.fi
Työpaikan osoite:06100 PORVOO
Palkkaus:yrittäjä
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:12.10.2021
Jätä hakemus:info(at)alinahoivatiimi.fi
Ilmoitus jätetty:21.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...