Loading ...

Job content

Oletko päättämässä opintojasi tai vastavalmistunut datanomi, ICT-asentaja, AMK tradenomi tai insinööri? Palatko halusta päästä ottamaan jalansijaa IT-maailmassa IT-tuen parissa esimerkiksi service deskin, lähituen tai junior asiantuntijatehtävien parissa?

Me Barona IT:llä etsimme asiakkuuksillemme jatkuvasti reippaita, vahvat tekniset taidot omaavia, asiakasrajapinnassa viihtyviä IT-alan osaajia teknisiin tukitehtäviin sekä junior tason asiantuntijatehtäviin, joissa sinulla on mahdollisuus kehittää IT-alan osaamistasi ja kehittyä teknisen tuen huippuosaajaksi.

Jätä meille avoin hakemus jossa kerrot:

  • mitä odotuksia sinulla on työelämällesi
  • mikä juuri sinua motivoi ja millaista työtä ylipäätään haluaisit tehdä

Jotta sinulla on hyvät lähtökohdat tarjoamiimme eri IT-tuen tehtäviin, niin toivomme sinulta:

  • IT-alan koulutusta (loppusuoralla tai päätöksessä)
  • Osaamista Windows työasemaympäristöistä 7 ja 10
  • Käsitystä/ymmärrystä AD toimintaympäristöstä
  • Harrastuneisuutta tekniseltä puolelta
  • Kiinnostusta IT- alaa ja omaa kehittymistä kohtaan

Nettisivuiltamme voit kurkata, millaisiin asiakasyrityksiin kauttamme voi työllistyä ja millaista on työskennellä Barona IT:n kautta: barona.fi/techsupport

Laitathan avoimen hakemuksesi hakuportaaliimme CV:n kera jo tänään, sillä toiveitasi vastaava tehtävä voi odottaa jo tekijäänsä! Olemme yhteydessä, kun sinua kiinnostavia työtehtäviä avautuu!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.

Hae paikkaa viimeistään 05.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.ellila@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...