Loading ...

Job content

Tunnisteet
  • Määräaikainen työsuhde
  • Vuorotteluvapaan sijaisuus
Digitalisaatio-yksikkö
Haku päättyy 6.11.2023 16:00
Palvelussuhde 11.12.2023-30.6.2024
Julkaistu 23.10.2023 13:45
Osoite Työpajankatu 8 00580
Ammattiala ICT-alan tehtävät
Työavain KANSLIA-08-20-23

Helsingin kaupungin tavoitteena on, että älykästä Helsinkiä johdetaan tiedolla ja digitalisaatiota hyödyntäen. Datan ja analytiikan hyödyntämisellä on keskeinen rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa. Kaupunki on julkaissut datastrategian

Haemme nyt ICT-palveluiden asiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.1.2024 - 28.6.2024 Helsingin kaupungin data ja analytiikka -tiimiin. Tehtävässäsi toimit osana tiedolla johtamisen alatiimiä. Vastuullasi on kaupungin keskitetyn raportointi- ja tietovarastojärjestelmän jatkuva palvelun ohjaus yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Osallistut asiantuntijana erilaisiin raportointiprojekteihin, päivität dokumentaatiota, huolehdit yhdessä ICT-toimittajan asiantuntijoiden kanssa järjestelmän toimivuudesta ja autat raportoinnin loppukäyttäjiä, tarvittaessa ICT-toimittajien asiantuntijoita ohjaten. Etsimme henkilöä, jolla on aktiivinen työskentelyote, ja jonka tekemistä siivittää uteliaisuus uusia teknologioita, prosesseja ja lähestymistapoja kohtaan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan tutkinto ja hyvä suomen kielen taito. Tehtävää täytettäessä eduksi luetaan perustiedot tietovarastojen tietomalleista, käytännön kokemus tietovarastoarkkitehtuureista ja menetelmistä sekä ylläpitokokemus tietojärjestelmistä ja tietokannoista esim. ETL-ohjelmistot, Oracle-tietokanta, raportointiohjelmistot. Lisäksi tehtävässä on eduksi perustietämys palvelinympäristöistä ja tietoliikenteestä.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Tehtävän kelpoisuusehdot ovat soveltuva teknisen alan tutkinto tai vastaava työkokemus sekä hyvä suomen kielen taito.

Eduksi luetaan:
Perustiedot tietovarastojen tietomalleista, käytännön kokemus tietovarastoarkkitehtuureista ja menetelmistä sekä ylläpitokokemus tietojärjestelmistä ja tietokannoista esim. ETL-ohjelmistot, Oracle-tietokanta, raportointiohjelmistot. Lisäksi tehtävässä on eduksi perustietämys palvelinympäristöistä ja tietoliikenteestä.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Projektipäällikkö Sami Sorjonen, puh. 09 310 25714. Soittoajat 25.10. klo 14-16 ja 1.11. klo 14-16


Kaupunginkanslia

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 06-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...