ITSM-asiantuntija

Fingrid

View: 82

Update day: 20-11-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: IT - Software IT - Hardware / Networking Information Technology

Industry:

Loading ...

Job content

Fingrid on tärkeässä roolissa Suomen ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Modernisoimme sähköjärjestelmäämme, jotta myös uusiutuva energia saadaan sähkönkäyttäjien ulottuville. Puhtaampi tulevaisuus tehdään hyvällä energialla - yhdessä.

Haemme Fingridin ICT-palvelunhallintayksikköön Helsingin Käpylään

ITSM-ASIANTUNTIJAA

Haluaisitko päästä vaikuttamaan merkittävästi Fingridin ICT-palvelukehitykseen sekä osallistumaan kansainväliseen yhteistyöhön asiantuntijan roolissa? Tämä tehtävä tarjoaa siihen mahdollisuuden! ITSM-asiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ja huolehdit muun muassa siitä, että ITSM-järjestelmämme (ServiceNow) kehitys etenee tarkoituksenmukaisesti.

Tehtäviisi kuuluu mm. ITSM-järjestelmän (ServiceNow) omistajuus ja järjestelmään liittyvien prosessien ylläpito- ja kehitysvastuut, tiivis yhteistyö sovellusvastaavien ja palvelukumppanien kanssa sekä CMDB-tietokannan omistajuus ja kehittäminen. Tärkeimpänä prosessivastuuna sinulla on muutoksenhallinnan prosessin omistajuus ja Fingridin sisäisen CAB-toiminnan (Change Advisory Board) koordinointi sekä osallistuminen asiantuntijana pohjoismaiseen muutoksenhallintaan ja CAB-ryhmään. Lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin ITSM-järjestelmään liittyviin kehitysprojekteihin joko projektivastaavan tai asiantuntijan roolissa.

Tehtävässäsi oletosa työhönsä sitoutunutta ja osaavaa palvelunhallinnan asiantuntijatiimiämme. Tehtäväsi vaativat oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta toisaalta saat myös osaavan tiimin avun ja tuen.

Tehtävässä menestyminenedellyttää parin vuoden työkokemusta ITSM-järjestelmän (ServiceNow tai vastaava) hallintatehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa IT-alan tutkintoa (AMK- tai yliopistotasoinen). Omaat kokemusta IT-palvelukehityksestä ja alan parhaat käytännöt (esim. ITIL-viitekehys) on tullut tutuksi joko työn tai sertifioinnin kautta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Arvostammepitkäjänteisyyttä, vastuullista työskentelyotetta, aitoa kiinnostusta oppia uutta sekä halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä.

Tarjoamme haastavia ja vastuullisia tehtäviä Suomen sähköjärjestelmän ytimessä. Saat kattavan perehdytyksen rooliin ja osaavat työkaverit ovat apunasi matkalla. Fingridiläisenä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus ja aktiivinen tiedon jakaminen. Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri, jossa korostuvat kannustava yhdessä tekeminen ja hyvä asenne. Fingrid valittiin juuri Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2023. Meillä viihdytään hyvin, ja henkilöstön suositteluindeksi eNPS on Fingridissä huikeat 75!

Hakemuksetpyydämme toimittamaan 22.11.2023 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, ansioluettelosi tai linkin ajan tasalla olevaan LinkedIn-profiiliin. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sami Pölkkynen, p. +358 30 395 5117. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä selvitys ulkomaansidonnaisuuksista.

Fingrid on asiantuntijoiden yhteisö, joka ylläpitää ja turvaa Suomen sähköjärjestelmää ja vaikuttaa näin koko yhteiskunnan toimivuuteen. Viemme Suomea kohti uudenlaista, hiilineutraalia energiajärjestelmää. Työyhteisömme on avoin ja kannustava, ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Lupaamme, että Fingrid on jatkossakin yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hyvällä energialla. Yhdessä.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...