Loading ...

Job content

Tule meille Scrum Masteriksi ketterään tiimiin!

Kelan IT-palveluihin kuuluvassa IT-tietoyksikössä työskentelee asiantuntijoita, jotka kehittävät ja ylläpitävät ketterissä tiimeissä tiedonvälitysratkaisuja Kelan ja ulkopuolisten sidosryhmien välillä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kaksoisrooliin Java-kehittäjää, joka toimii myös ketterän tiimin Scrum Masterina.

Jos olet positiivinen ja aktiivinen tiimipelaaja, jolla on intoa toimia sekä Java Backend -asiantuntijana että tiimiä valmentavana Scrum Masterina, voit olla hakemamme henkilö! Hyvät vuorovaikutustaidot, ennakkoluulottomuus ja into uuden oppimiseen vievät pitkälle. Tulet osaksi ketterää tiimiä, jonka tehtävät liittyvät tiedonvaihtoon Kelan ja eri toimijoiden välillä.

Miksi Kelaan töihin?

Java-kehittäjänä, jossa toimit noin puolet työajasta, pääset syventymään Kelan tiedonvälitysratkaisuihin Kelan sisäisten järjestelmien ja ulkopuolisten organisaatioiden välillä. Pääosin Backend-pohjaista ohjelmistokehitystä ja järjestelmien integraatioita tehdään nykyaikaisilla työvälineillä. Saatat kohdata seuraavia teknologioita ja avainsanoja meillä työskennellessäsi:
Java EE, Java17, Springboot, Springbatch, REST, JSON, JPA, HTML, React, SQL, PostgreSQL, DB2, Maven, Jenkins, Nexus, Bitbucket/Git, Sonar, Integraatiot, Mikropalvelut, Kontitus, OpenShift, Tekton, Robot Framework, IBM MQ, DevOps, Jira, Confluence

Scrum Masterina, jossa toimit toisen puolen työajastasi, valmennat tiimiäsi toimimaan ketterästi ja itseohjautuvasti. Tehtävänäsi on organisoida ja fasilitoida Scrumin mukaiset tapahtumat. Suojelet tiimiä sprintin aikaisilta muutoksilta ja pyrit poistamaan tiimin työtä haittaavia esteitä. Huolehdit tiimin toiminnan kehittämisestä sekä mittaroinnista.

Odotamme sinulta:
Kokemusta ketterästä sovelluskehityksestä Java-ympäristössä
Kiinnostusta ja soveltuvaa osaamista Scrum Master -tehtävästä
Hyvää ymmärrystä IT-alan terminologiasta, ketteristä menetelmistä ja DevOps-toimintamallista
Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
Itseohjautuvuutta ja kyvykkyyttä päätöksentekoon
Aktiivista ja innostunutta työotetta
Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme:
IT-alalle soveltuvaa koulutustaustaa
Javan lisäksi muiden ohjelmointikielien osaamista ja kiinnostusta eri teknologioihin
Englannin kielen taitoa

Meistä

Me Kelassa rakennamme yhteiskuntaa, jossa jokainen voi luottaa siihen, että saa tukea ja turvaa, kun sitä tarvitsee. Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja ylläpitää järjestelmiä, joiden avulla hoidetaan Suomessa asuvien sosiaaliturvaa. Meillä työskentelet suomalaisen arjen ja hyvinvoinnin mahdollistajana ja varmistajana.

IT-palveluissa työskentelee lähes 900 Kelan omaa IT-asiantuntijaa. Käytämme moderneja teknologioita ja työskentelemme ketterissä tiimeissä. Olemme vakaa työnantaja ja osaajamme arvostavat sitä, että meillä saa työskennellä pitkäjänteisesti.

Kehitämme IT-palveluja ketterissä tiimeissä, joissa saat tukea huippuluokan kollegoilta ja loistavan työporukan. Osana yksikkömme aktiivista Scrum Master -verkostoa pääset vaihtamaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä.

Kela on luotettava ja perheystävällinen työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi. Meillä on rento ilmapiiri, jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa. Tarjoamme lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ravintoedun.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.

Katso LinkedInistä #itkela tai #töissäkelassa nähdäksesi, millaisten asioiden parissa teemme IT-palveluissa hommia.

Kiinnostuitko?

Lue lisää Kelasta työnantajana ja hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 10.9.2023. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tinna Toikka [email protected]

https://www.kela.fi/uramahdollisuuksia-it-tyo

Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi

Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tinna Toikka [email protected]
Työpaikan osoite:Höyläämötie 1 a B, 00380 Helsinki
Palkkaus:Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa:Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy:10.09.2023 20:59
Jätä hakemus:http://www.kela.fi/rekrytoi
Ilmoitus jätetty:09.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero:aecd3899-5a4e-4d9a-a55b-b66492e2946b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Kela
Helsinki
Jyväskylä
Kuopio
Oulu
Pori
Tampere
Turku
Uusimaa
Keski-Suomi
Pohjois-Savo
Pohjois-Pohjanmaa
Satakunta
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.08.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...