Johtaja

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela

View: 112

Update day: 28-02-2024

Location: Espoo Uusimaa

Category: Officer

Industry:

Loading ...

Job content

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela hakeejohtajaavastaamaan Melan korvauspalveluista ja tietohallinnosta.

Hänen alaisuudessaan toimivat Melan eläke-, tapaturma- ja tietohallintoyksiköt ja niissä työskentelevät noin 80 henkilöä. Johtaja raportoi Melan toimitusjohtajalle ja osallistuu Melan kehittämiseen sen johtoryhmän jäsenenä sekä toimii Melan edustajan alan työryhmissä ja sidosryhmäyhteistyössä.

Odotukset tehtävään valittavalta

  • näyttöä menestyksellisestä johtamisesta asiantuntijaorganisaatiossa sekä erinomaiset yhteistyötaidot
  • tietohallinnon osaamista ja kokemusta ICT-järjestelmiin liittyvien hankintojen johtamisesta
  • kokemusta sosiaaliturvan toimeenpanosta
  • asiakaslähtöinen lähestymistapa toiminnan kehittämiseen
  • hyvä kotimaisten kielten ja englannin kielen taito
  • ylempi korkeakoulututkinto.

Henkilönä hän on aikaansaava, neuvottelutaitoinen sekä luonteva esiintyjä ja verkostoituja. Hänen johtamistapansa on ihmisläheinen ja hänellä on kyky perehtyä syvällisesti asioihin ja soveltaa omaksumaansa tietoa.

Työn tarjoamat mahdollisuudet

Mela tarjoaa mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn työntekijöitään arvostavassa, ja innostavassa työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen monipuolisesti. Mela on saanut Suomen innostavimmat työpaikat - ja Perheystävällinen työpaikka -tunnukset. Henkilöstön työntekijäkokemusta kehitetään systemaattisesti. Henkilöstö myös osallistuu aktiivisesti toiminnan ja työolosuhteiden kehittämiseen. Melassa saat työhösi hyvän perehdytyksen, uudenaikaiset työtilat Espoon Tapiolassa sekä joustavat työajat.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat Momentous Oy:n Managing Partner Mika Rossi tiistaina 21.3. kello 14–15, puh. 0400 588 696, sekä Melan toimitusjohtaja Heli Backman keskiviikkona 22.3. klo 9–10 ja maanantaina 27.3. 10–12, puh. 040 825 9760. Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään viimeistään torstaina 30.3. Melaa rekrytoinnissa avustavalle Momentous Oy:lle.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys sekä tarkistetaan luottotiedot.

Melan toiminta-ajatuksena on parantaa maatalousyrittäjien ja apurahansaajien hyvinvointia elämän eri vaiheissa tarjoamalla kattavaa sosiaaliturvaa ja palvelua asiantuntevasti ja asiakasläheisesti. Olemme enemmän kuin eläkelaitos. Hoidamme asiakasryhmiemme lakisääteisen eläke- ja työtapaturmavakuuttamisen lisäksi muun muassa vapaa-ajan tapaturmavakuuttamista ja hallinnoimme maatalouslomitusta. Tarjoamme asiakkaillemme myös työturvallisuutta lisääviä ja työkyvyttömyysriskejä pienentäviä palveluita. Asiakkaanamme on 75 000 työelämässä olevaa asiakasta ja 100 000 eläkkeen- tai tuensaajaa. Vuosittain Melassa ratkaistaan 80 000 etuushakemusta. Mela maksaa eläkkeitä ja muita etuuksia yli miljardi euroa vuodessa. Lue lisää: mela.fi


Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...