Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö, Rakennusvalvonta

Kielotie 20 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 18.09.2023 tai sopimuksen mukaan -

Haemme nyt joukkomme johtavaa lupa-arkkitehtia Vantaan rakennusvalvontaan.

Toivomme sinulta itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme työelämässä hankittua esihenkilökokemusta, rakennusvalvontakokemusta sekä kokemusta suunnittelutehtävistä ja erityisesti pientalosuunnittelusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan rakennusvalvonnassa, jossa on hyvä ilmapiiri ja mukava tehdä töitä!

Johtavan lupa-arkkitehdin tehtäviin kuuluvat lupakäsittelyn sujuvuuden varmistaminen ja kehittäminen sekä tarvittavien viranomaistulkintojen muodostaminen. Vastaat rakentamisen viranomaisvalvonnan toteutumisesta, erityisesti arkkitehtuurin ja kaupunkikuvan osalta. Esihenkilönä vastaat myös tiimisi työmäärän hallinnasta sekä osaamisen kehittämisestä.

Johtava lupa-arkkitehti toimii pientalorakentamiseen painottuvan lupatiimin esihenkilönä (8 tiimiläistä ) sekä rakennusvalvonnan johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi toimit aktiivisena jäsenenä ulkoisissa yhteistyöverkostoissa.

Rakennusvalvonta on osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Pääkaupunkiseutu, lentokenttä, Kehä III:n ympäristö sekä Kehärata tuovat Vantaalle monipuolista rakentamista. Rakennusvalvonta kehittää toimintaansa aktiivisesti ja on digitaalisen lupakäsittelyn ja tietomallien hyödyntämisen edelläkävijä koko Suomessa. Rakennusvalvonta on volyymiltaan Suomen neljänneksi suurin.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.

Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus sekä hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen taito

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus:4917,14 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä:1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö:Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto:Virkasuhde

Työaika:36 h 15 min/viikko

Yhteystiedot

Risto Levanto, rakennusvalvontapäällikkö

p. 050 401 1382

risto.levanto@vantaa.fi

Tavoitettavissa Puhelimitse Lisätietoja Varten
  • Ke 16.8 klo 9-10
  • Ke 23.8. klo 9-10
  • Ke30.8. klo 9-10
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...