Loading ...

Job content

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Tarjoamme maailmanluokan palvelua asiakkaillemme. Haemme sinua

Kassa-tarjoilija Dipoliin

Koe luomisen suurta iloa joka päivä yhdessä ammattilaistiimisi kanssa legendaarisessa Dipolissa,

  • Espoon Otaniemessä, osoitteessa Otakaari 24, Espoo.
  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, tehtävä voidaan täyttää myös oppisopimusopiskelijalla
  • Työ alkaa 1.10.23 tai sopimuksen mukaan
  • Monipuolisen tapahtumatalon tiimissä työajat elävät asiakkaiden ja tilaisuuksien mukaan, mutta pääsääntöisesti työaika ma-la 7-19 välillä.

Palvelemme asiakkaitamme useissa eri ravintolatoiminnoissa kuten kahvilassa ja opiskelijaravintolassa ja näiden lisäksi vastaamme korkeatasoisten kokousten ja tilaisuuksien järjestämisestä Dipolin tiloissa.

Kassa-tarjoilijana olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Tehtäviisi kuuluu ruokalinjastojen esillelaitto ja täyttö, kassatyöskentely, linjastojen ja ravintolasalin puhtaanapito, vitriinien täyttäminen ja huolenpito.
Lisäksi osallistut tarvittaessa myös muihin keittiön ja salin työtehtäviin.

Miksi Dipoli?

Aalto yliopisto ja Dipolin asiakkaat ovat mitä mainioin asiakaskunta, laatua ja palvelua arvostavia ja omassa tekemisessään ja opiskelussaan alan huipulla. Me haluamme tuottaa heille maailmanluokan palveluita joka päivä. Tiimimme on energinen ja toimintamme on mukavan muuttuvaista. Tule kivaan porukkaamme, tiimimme odottaa sinua! Maineikkaassa, modernin perinteikkäässä Dipolissa pääset tekemään töitä unohtumattomien asiakaskokemusten ja makuelämysten parissa!

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, Elixian verkkotreenipalvelun, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet organisointikykyinen, käyttänyt kassajärjestelmiä ja osaat tuotteiden houkuttelevan esillelaiton. Etsimme tiimiimme joustavaa iloista työkaveria, joka haluaa, että tiimimme onnistuu.

Kielitaitona sujuva suomenkieli ja englannin osaaminen. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassia.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän löydyttyä.

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Lue meistä lisää:www.compass-group.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 24-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...