Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokian Raskaille Renkaille kehitysinsinööriä työskentelemään tuotantoteknologian kehitysosastolle Nokialle. Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta prosessi- ja valmistusteollisuuden tehtävien parista, esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun myötä. Arvostamme erityisesti vastuuntuntoista ja työtä pelkäämätöntä otetta sekä mahdollisuutta työskennellä paikan päällä. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

Nokian Raskailla Renkailla kehitysinsinööri työskentelee osana tuotantoteknologiaan liittyvien investointihankkeiden parissa aina konseptivaiheesta tuotantovaiheeseen asti. Vastaat Nokian Raskaiden Renkaiden tehtaan sisälogistiikasta ja tehtäviisi kuulu myös tuotannon tukeminen yhteistyössä muiden asiantuntijakollegoiden ja talon ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Työskentelet pääosin Raskaiden Renkaiden paisto-osastolla sekä sisälogistiikan tehtävissä. Tukenasi tehtävässä toimii kattaus alansa kokeneita asiantuntijoita ja saat apua aina tarvittaessa. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset utealiaan ja itseohjautuvan asenteen, halua oppia uutta ja uskallusta tarttua toimeen!

Tarjoamme
 • Monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän korkealuokkaisten tuotteiden parissa
 • Modernit työvälineet ja toimintatavat sekä asiantuntevan tiimin tueksesi
 • Itsenäisen työkuvan, jossa saat ohjata omaa työtäsi
 • Mahdollisuuden päästä kehittymään ammattilaisena kansainväliseen organisaatioon
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää .

Työtehtävä
 • Laitekehitystiimin osana toimiminen ja määritetyistä projektikokonaisuuksista vastaaminen
 • Erilaiset selvitystyöt, hankinnat, neuvottelut, aikatauluhallinnat sekä resurssien/urakoitsijoiden hallinta
 • Asiantuntijana toimiminen, osallistut kunnossapitohankkeiden toteuttamiseen ja toimit yhteyshenkilönä laitetoimittajien suuntaan
Etsimällämme henkilöllä on
 • Soveltuva teknillinen koulutustausta (esim. koneautomaatio, energia- tai prosessitekniikka)
 • Aiempaa työkokemusta prosessi- ja valmistusteollisuudesta esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Mahdollisuus työskennellä paikan päällä Nokialla
Kokemus LEAN-menetelmistä katsotaan eduksi!

Työntekijänä olet...

Analyyttinen, innovatiivinen ja käytännönläheinen tekijä ja omaat hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Pidät hyvin hallussa suuria kokonaisuuksia ja etenet suunnitelmallisesti eri projektien parissa.

Muuta tietoa
 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Kokoaikainen ja vakituinen
 • Sijainti: Nokia
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nokian Raskaiden Renkaiden puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Etenemme heti tehtävään soveltuvien henkilöiden kanssa, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme haastatteluita jo haun aikana. Näin ollen ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen kuin prosessi on saatu päätökseen. Sopivien kandidaattien kanssa prosessi alkaa rekrytointitesteillä, jotka saat sähköpostiisi.

Yrityskuvaus

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Heidän tietotaitonsa kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta. Henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin kehitettyjen renkaiden tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Konserniin kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju.

Nokian Raskaat Renkaat kehittää ja valmistaa erikoisrenkaita kuorma-autoihin ja raskaalle teollisuudelle. Lue lisää Nokian Renkaista.

Hae työpaikkaa!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...