Kesäksi raidekaluston sähköasentajaksi

Barona Teollisuus

View: 136

Update day: 12-02-2024

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Etsimme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Skoda Groupille kesätyöntekijöitä raitiovaunujen huoltotehtävien pariin Helsingin alueelle.

Sähköasentajana työskentelet osana Skoda Groupin raitiovaunukaluston huoltotiimiä. Työt painottuvat raideliikennekalustoon tehtäviin huolto- ja viankorjaustehtäviin, mutta tehtävässä on mahdollista tutustua muutostöihin. Työvuorot sijoittuvat joko päivävuoroon tai kolmivuoroon. Skodan ratikka- ja junavarikot sijaitsevat Helsingin alueella, jossa työtehtäviä on tarjolla niin vastavalmistuneille ja oppimishaluisille asentajille kuin myös kokeneille tekijöille.

Hakijalta toivomme

  • tekniikan alan ammatillista koulutusta (esim. sähköasentaja)
  • B-luokan ajokortti
  • ahkeraa ja oppimishaluista asennetta
  • kykyä työskennellä suomen kielellä

Eduksi katsomme

  • tehtävää tukevan harrastustaustan.
  • perustuntemuksen mekaanisen asennuksen ja huollon tehtävistä sekä niissä käytettävistä perustyökaluista

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen sähköasentajan tehtävän. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin sekä joustavan ja arvostetun organisaation. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:n työntekijöiksi määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta mahdollisuus myös suorarekrytointiin, jolloin työsopimus solmitaan Skodan kanssa.

Työt alkavat joustavalla aikataululla sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ilmoitathan hakemuksessasi vuorotyövalmiutesi. Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa [email protected] tai puhelimitse arkisin klo. 12-16.

Hae paikkaa viimeistään 19.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0504316673

Skoda Transtech Oy

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista.

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksikkömme toimivat Helsingissä sekä Tampereella. Skoda Transtech on osa tsekkiläistä Skoda Transportation Groupia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.


Barona Teollisuus
Helsinki
Vantaa
Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.05.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...