Kesätyöhaku: rakennusala

Carrot

View: 197

Update day: 04-12-2023

Location: Vaasa Ostrobothnia

Category: Civil / Construction

Industry:

Loading ...

Job content

Rakennusalan kesätöihin Carrotille!

Hei, juuri sinä!

Kesätyöhaut ovat nyt kuumimmillaan ja me etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja ahkeria kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Jatkathan lukemista!

Mistä on kyse?

Etsimme asiakasyrityksillemme kesän ajalle rakennusalan tekijöitä erilaisiin työtehtäviin ja työsuhteisiin. Työtehtävät, työvuorot, työajat ja työsuhteen kestot vaihtelevat asiakasyritystemme mukaan, joten meiltä löytyy sinulle sopiva työ, ovat kesän muut suunnitelmasi mitä tahansa!

Osaan kesätyöpaikoistamme ainoana vaatimuksena on reipas ja oppimishaluinen asenne, mutta joihinkin tehtäviin vaaditaan rakennusalan alan perustutkinto. Tämä on avoin haku ja tähän työpaikkailmoitukseen voit jättää hakemuksen olit sitten vastavalmistunut aloittelija tai kokenut alan ammattilainen: aputyöntekijä, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, kirvesmies, rakennussiivooja, putkiasentaja, sähköasentaja, laatoittaja, maalari, sisustuskirvesmies, betonityöntekijä, työnjohtaja - tai joku muu!.

Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi ja toiveistasi kesätyötä kohtaan, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva kesätyöpaikka!

Monissa paikoissa sinun on halutessasi mahdollista jatkaa myös syksyllä.

Lisätietoja saat soittamalla arkisin 8-16 Aki-Petteri Niemelä 0400 21 6657 ja Jani Makkonen 040 644 9410.

Miksi kesätöihin Carrotille?

  • Yksi hakemus ja monta työpaikkaa: Tiesitkö, että vuokratyöntekijänä voit työskennellä joko yhdessä työpaikassa, tai kokeilla kesän aikana monenlaisia erilaisia töitä ja työtehtäviä eri aloilta? Löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva työ!
  • Kun työ sopii elämään: Haluatko ehtiä kesällä myös lomailemaan? Sovitetaan kesätyö sopimaan myös muihin kesän suunnitelmiisi.
  • Olemme vastuullinen ja välittävä kumppani urasi jokaiselle vaiheelle. Nähdään myös syksyllä!
  • Carrot on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Kuinka haen Carrotille?

Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin jättänyt hakemuksen Carrotille, voit hakemuslomakkeen kautta myös kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja päivittää aiempaa hakemuspohjaasi hakeaksesi tähän työpaikkaan.

Carrotille työhakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa, ja olemme yhteydessä kaikkiin työhakemuksen jättäneisiin. Kartoitamme osaamisesi ja toiveesi työpaikan suhteen, ja tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin, sekä koko elämän mittaisia urapolkuja!

Jos sinulla on kysyttävää työpaikkoihimme, työnhakuun tai palveluihimme liittyen, löydät yhteystietomme osoitteestawww.carrot.fi

Lue meistä lisää:

www.carrot.fi
FB: @carrotfi
IG: @carrot_fi

Nähdään Carrotilla!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...