Loading ...

Job content

KESÄTYÖNTEKIJÄ – OULU, IDEAPARK

Onko intohimonasi muoti ja inspiroivat kohtaamiset muiden ihmisten kanssa? Arvostatko moninaisuutta ja arjen pieniä ja suuria iloja? Tiedätkö, miten Asiakkaalle tarjotaan paras mahdollinen shoppailukokemus?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin ’kyllä’, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme nyt Oulun Ideaparkin myymäläämme asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä myyjää määräaikaiseen kesätyösuhteeseen.

Myyjän työ Kappahlilla

Meillä Kappahlilla asiakas on aina keskiössä. Myyjän työssä on tärkeää saada asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja tärkeäksi tarjoamalla heille hyvää asiakaspalvelua ja inspiraatiota. Myyjänä annat asiakkaalle aina hyvän ensimmäisen ja viimeisen vaikutelman. Autat, opastat ja inspiroit asiakkaita oma-aloitteisesti muotitiedollasi. Teet myös lisämyyntiä antamalla erityisiä ostoehdotuksia ja kertomalla asiakkaille kampanjoistamme ja tarjouksistamme. Yhdessä muun myymälätiimin kanssa, Sinulla on tärkeä vastuu myymälän päivittäisestä liikevaihdosta ja työskentelet aktiivisesti myyntitavoitteiden saavuttamiseksi.

Ketä haemme?

Olet sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut ja nautit ihmisten parissa työskentelystä sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomisesta. Inspiroidut arjen moninaisuudesta ja rakastat muotia.

Olet ehkä jo asiakaspalvelun ammattilainen tai saanut kaupallisen koulutuksen. Yhteisten tavoitteiden saavuttaminen motivoi sinua jokapäiväisessä työssä. Työskentelet ahkerasti sekä osaat priorisoida työtehtäviä tehokkaasti myymälän kaikkina aukioloaikoina.

Tällä alalla ei ole kahta samanlaista päivää ja kuten meidän, myös sinun tulee helposti ja nopeasti pystyä muuttamaan fokusta ja priorisoimaan työtehtäviä uusiksi. Rakastat haasteita ja ennen kaikkea asiakkaita, joita palvelet sujuvasti suomeksi. Muu kielitaito on plussaa. Edellytämme 18-vuoden ikää.

Tarjolla on:

  • Myyjä, km. 10h/vko. Määräaikainen kesätyösuhde 19.6.-6.8.2023.


Kappahlissa etsimme jatkuvasti uusia kykyjä. Sinulle, joka haluat auttaa meitä kehittymään ja viemään Kappahlia kohti tulevaisuutta, tarjoamme hyviä kehitysmahdollisuuksia ja työuraa kanssamme.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 12.4.2023 osoitteessa https://www.kappahl.com/fi-FI/kappahlista/tule-meille-toihin/hae-tyopaikkaa/avoimet-tyopaikat/.

Kerro hakemuksessasi, miten sinä mahdollistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedustelut: Myymäläpäällikkö Riitta Simula, 243manager@kappahl.com.

Rekrytointiprosesseissamme pyrimme eliminoimaan kaikenlaisen syrjinnän ja hyödyntämään tasaisen sukupuolijakauman sekä etnisen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tuomia etuja.


Kappahlin tarkoitus on juhlia arjen moninaisuutta. Tulkitsemme moninaisuuden käsitteen niin, että se sisältää monia erilaisia elämäntyylejä – ja antaa jokaiselle vapauden olla aina oma itsensä.

Kappahl Group on vuonna 1953 Göteborgissa perustettu johtava pohjoismainen muotiketju, jolla on noin 370 Kappahl- ja Newbie-myymälää sekä Shop Online -verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Puolassa ja Isossa-Britanniassa.

Kappahlilla on kymmenessä maassa ja yhteensä 400 työpaikalla 4000 eri-ikäistä työntekijää, jotka edustavat eri taustoja, vahvuuksia ja pukeutumistyylejä. Yhteinen missiomme on tarjota muotia, joka sopii monenlaisille ihmisille ja monenlaisiin elämäntyyleihin. Haluamme tarjota vastuullista muotia, joka tuntuu oikealta käyttäjälleen ja ympäristöllemme. Nykyään 70 % tuotteista on kestävyysmerkittyjä. Tavoitteenamme on, että 100 % valikoimasta valmistetaan entistä kestävämmistä materiaaleista vuoteen 2025 mennessä.

Lisätietoa on sivustolla www.kappahl.fi

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...