Loading ...

Job content

Haemme nyt PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan kiinteistönhoidon palvelutuotannostamme Lahden alueella

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Palveluesimiehenä johdat ja kehität oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa. Vastaat palveluiden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat ja kehität liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit myös esimiehenä alueen työntekijöille sekä palveluohjaajille. Johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Raportoit tehtävässä aluepäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta ja osaamista kiinteistöliiketoiminnan tai muun palveluliiketoiminnan alalta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kuten työteknikko, kiinteistöalan erikoisammattitutkinto tai huoltomestari. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi ja lisäksi toivomme sinulta tavoitteellista ja myynnillistä otetta asiakastyöhön. Tarvitset työssäsi ajantasaisia IT-taitoja, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla on B-ajokortti työn liikkuvan luonteen takia sekä auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ison ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme myös kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikaan aluepäällikkö Tommi Vanhala puh. 040 594 8631.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä meille hakemuksesi ja CV oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021.

WWW-osoite:http://www.iss.fi
Yhteystiedot:Tiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite:15800 LAHTI
Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:07.11.2021
Ilmoitus jätetty:20.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11017759

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...