Loading ...

Job content

Tunnisteet
  • Vakinainen työsuhde
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kirjastopalvelut, Alueelliset Kirjastot -Yksikkö, Malminkartano
Haku päättyy 22.11.2023 16:00
Palkka 2437,50 €/kk
Palvelussuhde 1.1.2024
Julkaistu 8.11.2023 15:00
Osoite Puustellintie 6 00410
Ammattiala Kirjasto-, nuoriso-, liikunta- ja kulttuurialan tehtävät
Työavain KUVA-05-74-23

Onko lastenkirjastotyö lähellä sydäntäsi? Haemme lukemisen edistämisestä sekä päiväkoti- ja kouluyhteistyöstä innostunutta kirjastovirkailijaa Kannelmäen, Malminkartanon ja Pitäjänmäen kolmoiskirjastoon vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen. Pääasiallinen työpiste tulee olemaan Malminkartanon kirjasto.

Malminkartanon kirjasto sijaitsee Puustellin monitoimitalossa, jossa toimii myös Malminkartanon ala-asteen koulu. Malminkartanon moniääninen ja uudistuva kaupunginosa sekä kirjaston sijainti koulun yhteydessä takaavat vaihtelevat työtehtävät, vilkkaat iltapäivät ja monipuolisen työnkuvan.

Tehtävä sisältää kokoelmatyötä, logistiikkaa, tilojen viihtyisyydestä huolehtimista sekä kouluyhteistyön kehittämistä. Päivittäiseen työhön kuuluu asiakaspalvelun tarjoaminen myös aikuisväestölle. Edellytämme hyviä digitaitoja ja halua oppia uutta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja joustavuutta.

Toimimme alueellisissa tiimeissä. Tiimisi on läntisen alueen lasten- ja nuorten tiimi, joka järjestää ja koordinoi tapahtumia ja toimintaa alueen lapsille ja lapsiryhmille. Voit hyödyntää digiosaamistasi kouluyhteistyössä, koululais- ja päiväkotiryhmien vierailuilla ja tapahtumissa, esimerkiksi mediasatutuokioissa, tiedonhaunopastuksessa ja mediakasvatuksessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen tutkinto.
Lisäksi tehtävässä edellytetään lasten- ja nuorten aineistojen hyvää tuntemusta, digiosaamista ja hyvää kielitaitoa suomen ja englannin kielessä.

Luemme eduksi kirjastoalan koulutuksen ja/tai kokemuksen lastenkirjastotyöstä sekä muun kielitaidon.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä ison työnantajan kattavat työsuhde-edut sekä kouluttautumismahdollisuudet.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Sanna Sivonen
Kirjastonjohtaja
Kannelmäen, Malminkartnaon ja Pitäjänmäen kirjastot
Puh. 040-3349626
Soitot ke 15.11.2023 klo 12-13.30


Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...