Kliininen yliopistotutkija, 2 tehtävää

Tampereen Yliopisto

View: 181

Update day: 19-02-2024

Location: Tampere Pirkanmaa

Category: Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta.
Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP: n) lahjoituksen turvin julistetaan haettavaksi 0-2 osa-aikaista (50%) kliinistä yliopistotutkijan tehtävää Tampereen yliopistossa. Tehtävä täytetään 2-4 vuoden määräajaksi. Samaan lahjoitukseen perustuen on yhtä aikaa haussa kliinisen tutkimusjohtajan tehtävä (0-2 paikkaa). Haku on tarkoitettu vain niille, joilla on voimassa oleva tai viimeistään 1.12.2021 alkava työsuhde PSHP: hen, sen liikelaitokseen tai tytäryhtiöihin.
Tarkoituksena on mahdollistaa kliinisen työn ja kliinisen tutkimuksen yhteensovittaminen. Työsuhteen aikana tavoitteena on tehdä kliinistä tai translationaalista tutkimusta tavoitehakuisesti ja edistää yliopistosairaalan lääketieteen, hoitotieteen ja terveystieteen osaamista sekä johtaa omaa tutkimusryhmää. Työsuhteen alkaessa yliopistotutkijalla tulee olla rinnakkaistoimi PSHP: ssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme:
lääketieteen tohtorin tutkintoa
näyttöjä itsenäisestä tieteellisestä tutkimustyöstä väitöksen jälkeen
kykyä johtaa tutkimusryhmää
Tehtävä täytetään 2-4 vuoden määräajaksi tehtävään valittavan toiveiden mukaisesti 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan, ja tehtävässä on koeaika. Tehtävään on mahdollista hakea jatkoa vuodeksi. Palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Yliopistotutkijan tehtävän alustava vaativuustaso on 6-7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.
Hakuohjeet
Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 30.11.2021 klo 23.59.

Liitä hakemukseesi:
ansioluettelo Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) ansioluettelomallin mukaisesti
julkaisuluettelo Suomen Akatemian ohjeiden mukaisesti
vapaamuotoinen suunnitelma siitä, miten ja milloin ja kuinka kauan aikoo tutkimustyötä tehdä, mitkä ovat sen tavoitteet ja miten kliininen työ hoidetaan tutkimustyön ohella
vastuualuejohtajan tai toimitusjohtajan (PSHP: n liikelaitoksen ja tytäryhtiöiden osalta) vapaamuotoinen sitoumus 50% kliinisen työn järjestämisestä yliopistotehtävän aikana
Lisätietoja tehtävistä antaa dekaani Tapio Visakorpi, p. 050 318 5829, tapio.visakorpi@tuni.fi
Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...