Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Primary location:

JYVÄSKYLÄ

Haluatko päästä tekemään töitä mahtavassa porukassa hotelli Alexandran upeassa tilausravintolassa? Aamiais-, tilaus- ja lounasravintolana toimivan Franseskan buffet tunnetaan pettämättömän maukkaista herkuistaan. Runsas salaattipöytä sekä suurella sydämellä valmistetut lämpimät ruoat vievät kielen mennessään ja panevat toivomaan pikaista uusintavierailua Franseskaan.

Etsimme nyt KOKKIA Franseskaan vakituiseen työsuhteeseen. Tunteja on tarjolla 85h/3vko. Hotelli on auki vuoden jokaisena päivänä, työvuorot painottuvat aamuun ja päivään. Tehtäviin kuuluvat myös aamiaisravintolan työt.

Voit olla ammattikeittiön nouseva lupaus tai jo mainetta niittänyt konkari, tärkeintä on intohimo ruokaa kohtaan, joka näkyy myös asiakkaalle saakka huolella tehdyissä ja maistuvissa herkuissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää joko kokin tutkintoa tai kokemuksen kautta hankittua osaamista.

Meillä pääset tuottamaan elämyksiä asiakkaille maukkaalla ruoalla ja asiakaspalvelulla. Ylpeys omasta ammattitaidostasi huokuu hyvin tehtynä työnä. Meillä pääset osaksi tiimiä, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen hektisimmissäkin paikoissa. Huumorin kukka kukkii myös kiireen keskellä. Sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoasi vaihtelevissa työympäristöissä – meillä pystyt työskentelemään myös Keskimaan muissa toimipisteissä. Eduksi lasketaankin innokkuus tehdä töitä ainakin samassa talossa sijaitsevissa Frans & Sandrassa ja Jalossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Minna Ahonen 010 78 51012.

Jos tunsit mielenkiintosi heräävän, haethan tehtävää viimeistään 31.10.2021.Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää jo tänään!

Keskimaa on Keski-Suomen suurin yksityinen työnantaja. Meitä keskimaalaisia on yli 1 800, ja meistä jokainen on omassa työssään tärkeä. Vaikka työskentelemme eri toimipaikoissa, me loistamme yhdessä tekemällä. Meillä osuuskaupassa asiakkaamme ovat myös omistajiamme, ja haluamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Turvallisen ja vakaan työnantajan, vahvan tiimihengen ja iloisen tekemisen meiningin ohella meillä on todella monipuoliset henkilöstöedut sekä runsaasti mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä sekä luoda erilaisia urapolkuja.

Rekrytoinnissa apuna toimii yhteistyökumppanimme Lauri Baronalta. Tehtävään valittu henkilö työllistyy Osuuskauppa Keskimaalle.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...