Kokki kesäksi Shell Ruskeasantaan

Go On Yhtiöt

View: 119

Update day: 14-11-2023

Location: Helsinki Uusimaa

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Oletko innostunut asiakaspalvelusta? Löytyykö sinulta reippautta ja oma-aloitteisuutta? Onko sinulla tarvitsemamme taidot?

Shell-huoltamotoiminnan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa omistaa suomalainen St1. St1 on tehnyt Shellin kanssa lisenssisopimuksen Shell-brändin käytöstä. Shell on palvellut suomalaisia autoilijoita jo 110 vuotta – nykyään Shell Palvelumestareiden johdolla.

HaemmeKokkiaShell Ruskeasantaankesän ajaksi!

Haluatko kehittää ammattitaitoasi kiinnostavassa työympäristössä? Onko sinulla jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä ja ehkäpä kokin peruskoulutus? Oletko uuden oppimisesta nauttiva tiimipelaaja?

Meillä on tarjolla monipuolinen työ, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja koulutustasi sekä haastamaan ja kehittämään itseäsi. Tärkeitä asioita työssä ovat vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen.

Odotamme sinulta innostunutta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja sujuvaa suomenkielen taitoa.

Vaikka välillä työ on hektistä, meillä työskentelet mukavien työkavereiden kanssa positiivisessa työympäristössä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Tule siis mukaan innostavaan porukkaamme!

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen työn
  • Mahdollisuuden työskennellä hauskojen ja innostavien työkavereiden kanssa ja kehittää työelämätaitojasi.
  • Go On henkilöstöetuohjelman, joka tarjoaa monia etuja ja alennuksia sekä kuntosaliedun.
  • Mahdollisuuden osallistua erilaisiin verkkokoulutuksiin (esim. myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksiin) ilmaiseksi.

Oletko etsimämme henkilö?

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Huomiothan, että tehtävä edellyttää sekä salmonellatodistusta että hygieniapassia. Työllistyt tehtävässä Go On Helsingin työntekijäksi ja saat käyttöösi henkilöstöetumme. Lisätietoja tehtävästä helsinki@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...